Videonun sonunu yavaş yavaş karartmak istiyorum nasıl yapabilirim?
S Swarthy Üye Katılım 10 Şub 2021 Mesajlar 1 16 Nis 2021 #1 Videonun sonunu yavaş yavaş karartmak istiyorum nasıl yapabilirim?
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 16 Nis 2021 #2 Swarthy' Alıntı: Videonun sonunu yavaş yavaş karartmak istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla ... siyah bir solid aç, opacity'sini 0 yap, sondayken keyframe koy ve yüz yap, bir iki saniye öncesine gidip 0 yap
Swarthy' Alıntı: Videonun sonunu yavaş yavaş karartmak istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla ... siyah bir solid aç, opacity'sini 0 yap, sondayken keyframe koy ve yüz yap, bir iki saniye öncesine gidip 0 yap
H hakanbirsen Üye Katılım 9 Nis 2021 Mesajlar 86 16 Nis 2021 #3 Swarthy' Alıntı: yavaş yavaş karartmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Effect bölümünden, video transitions a geliyorun dip to black onu alıyorsun videoya sürüklüyorsun ilem bu kadar
Swarthy' Alıntı: yavaş yavaş karartmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Effect bölümünden, video transitions a geliyorun dip to black onu alıyorsun videoya sürüklüyorsun ilem bu kadar
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 16 Nis 2021 #4 hakanbirsen' Alıntı: Effect bölümünden, video transitions a geliyorun dip to black onu alıyorsun videoya sürüklüyorsun ilem bu kadar Genişletmek için tıkla ... After Effects demiş premiere değil
hakanbirsen' Alıntı: Effect bölümünden, video transitions a geliyorun dip to black onu alıyorsun videoya sürüklüyorsun ilem bu kadar Genişletmek için tıkla ... After Effects demiş premiere değil