Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru adobe premier squence ve render ayarı

cix1737

Üye
Herkese iyi günler iyi akşamlar ben hem türkiyedeki hemde dünyadaki şehirleri gezerek içerik üretmek istiyorum daha yeni yeni premier pro öğreniyorum onur naci öztürklerin 10 saatlik videosunun 6. saatindeyim sağolsun çok güzel bir içerik çıkarmışlar.Fakat render ve squence ayarları ile ilgili 2 sorum olacaktı şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederim.

1- ben 2 adet kameradan video çekicem birisi 4k 60 fps ( fujifilm xs20 + 18-55 lens ) diğeri 4k 30 fps ( eken aksiyon kamerası ) bu ikisinin videolarını birleştirirken squence ve render ayarlarında ne seçmeliyim fps varkı var çünkü tam karar veremedim sağolun :)

2- yukardaki sorunumu çözdükten sonra youtubeye yükleyeceğim bu videoyu renderlarken en iyi kaliteyi yakalamam için rica etsem render ayarlarını yazabilir misiniz iyi günler :)

Sekans ayarlarını 4k 30 fps yap bence iki video arasında geçiş yaparken göze farklı gelmesin izleyici açısından rahatsız edici olabilir. (ben bir video izlerken bir kısımda daha akıcı görüntü gördükten sonra daha az akıcı bir video izleyince daha çok rahatsız olurum mesela bunun gibi düşünebilirsin.)

Render ayarları hakkında çok uzman değilim sadece h264 kullanman sosyal medya platformlarına aktarım kısmında daha yüksek kalitede işler çıkarmanı sağlıyor diye biliyorum. Yotube için de 1080p veya 2k görüntü yeter de artar.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar