Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Adobe premiere hazır renk ayarları nereden bulabilirim? (Wedding tonlar )

Arkadaşlar Merhaba, Ben Drone ve Gimball ile çekmiş olduğum videolara renk tonları atmak istiyorum ,
Fotoğraflarım için lightroom kullanarak xlm uzantılu hazır sarımtrak soft tonlar ile tonlayabiliriyorum Bunu Adobe premiere 'de yapmak mümkün mü ?
Şimdiden teşekkürler

o1FeliX

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Premiere Pro'da tabiki yapabilirsin. Lumerti Color effektini açarsan oradan creative kısmından istediğin şekilde renkleri düzenleyip ayarlayabilirsin.
Bu videolarda fikir alabilirsin;

Premiere Pro'da tabiki yapabilirsin. Lumerti Color effektini açarsan oradan creative kısmından istediğin şekilde renkleri düzenleyip ayarlayabilirsin.
Bu videolarda fikir alabilirsin;

Peki şu Videoda olduğu gibi manuel olmadan oluşturulmuş ücretsiz bir arşiv bulabilirmiyim forumda ?

o1FeliX

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Peki şu Videoda olduğu gibi manuel olmadan oluşturulmuş ücretsiz bir arşiv bulabilirmiyim forumda ?
Forumda bulabilir misin bilmiyorum ama internette Free CC ler elbellteki vardır. Ve hatta forumda yine paylaşılmış olması lazım bir kaç CC görmüştüm diye hatırlıyorum. buradan bulamasan bile internete premiere pro free CC yazarsan karşına bir sürü çıkacaktır.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar