Selamlar herkese iyi çalışmalar , Premiere Pro 2020 'de müşterimin telefon ile çektiği (İphone 12 pro) Vlog'u editlemeye çalışırken sürekli olarak program kapanıyor. Sürekli dememde ki kastım 5-10 dakika arasında kapanması değil bayağı sürekli , programı açıyorum timeline'a geliyorum ve pat birden kapanıyor. Bunun neden kaynaklı olduğunu acilen çözmem gerekiyor pek zamanım yok. Donanımsal hata olacağını ya da bilgisayarın zorlandığını zannetmiyorum. Yine de aşağıya özelliklerini bırakacağım. Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim , sağolun varolun. Herkese iyi çalışmalar dilerim.
CPU : Ryzen 9 5950x
Ram : 64GB 3600mhz corsair
GPU : RTX 3080 suprım x
Program : Adobe Premiere Pro 2020 (Lisanslı değil)
Ekstra bir soru daha bırakıyorum bu soru için gelecek yanıtlar da benim için çok önemli ;
Adobe programlarını lisanslı kullanmak ne gibi avantajlar sağlıyor ya da kullanmış bir dost benimle tecrübelerini paylaşabilir mi?
CPU : Ryzen 9 5950x
Ram : 64GB 3600mhz corsair
GPU : RTX 3080 suprım x
Program : Adobe Premiere Pro 2020 (Lisanslı değil)
Ekstra bir soru daha bırakıyorum bu soru için gelecek yanıtlar da benim için çok önemli ;
Adobe programlarını lisanslı kullanmak ne gibi avantajlar sağlıyor ya da kullanmış bir dost benimle tecrübelerini paylaşabilir mi?