DENERİM TEŞŞEKKÜRLER AMA VİDEOSUNU ÇEKEBİLİYOSANIZ ATABİLİRMİSİNİZ
erendem Üye Katılım 16 Şub 2021 Mesajlar 41 5 Mar 2021 #11 DENERİM TEŞŞEKKÜRLER AMA VİDEOSUNU ÇEKEBİLİYOSANIZ ATABİLİRMİSİNİZ
erendem Üye Katılım 16 Şub 2021 Mesajlar 41 5 Mar 2021 #12 ÇOK TEŞŞKKÜR EDERİM MOV DOSYALARI AÇILMIYOR BAKABİLİRMİSİN YENİDEN
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 5 Mar 2021 #13 Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Nasıl indirilir: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Nasıl indirilir: Bu uygulamaları indirirsen muhtemelen açılacak
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Nasıl indirilir: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Nasıl indirilir: Bu uygulamaları indirirsen muhtemelen açılacak
Perfüzyonist Üye Katılım 17 Mar 2022 Mesajlar 3 11 Eki 2022 #15 Merhabalar. Photoshop taki bir dosyayı pdf olarak kaydettiğimde pdf üzerindeki yazılar üzerinde değişiklik yapamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz. Notdf üzerindeki düzenlemeyi pdf Xchange editör programıyla yapıyorum.
Merhabalar. Photoshop taki bir dosyayı pdf olarak kaydettiğimde pdf üzerindeki yazılar üzerinde değişiklik yapamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz. Notdf üzerindeki düzenlemeyi pdf Xchange editör programıyla yapıyorum.
JeriX just jrx. Yönetici Katılım 17 Kas 2020 Mesajlar 339 11 Eki 2022 #16 @Perfüzyonist farklı bir konu açmanız gerekmektedir. Sorun çözüldüğü için konu kilit.