Ben de extensions bölümüne tıklanmıyor ne yapabilirim acaba???
A aleyna sultan şimşek Üye Katılım 24 May 2021 Mesajlar 8 24 May 2021 #1 Ben de extensions bölümüne tıklanmıyor ne yapabilirim acaba???
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 24 May 2021 #2 aleyna sultan şimşek' Alıntı: Ben de extensions bölümüne tıklanmıyor ne yapabilirim acaba??? Ekli dosyayı görüntüle 1973 Genişletmek için tıkla ... oraya bir şey kurunca geliyor premiere composer ve Atomx gibi
aleyna sultan şimşek' Alıntı: Ben de extensions bölümüne tıklanmıyor ne yapabilirim acaba??? Ekli dosyayı görüntüle 1973 Genişletmek için tıkla ... oraya bir şey kurunca geliyor premiere composer ve Atomx gibi
A aleyna sultan şimşek Üye Katılım 24 May 2021 Mesajlar 8 24 May 2021 #3 NeArarsan' Alıntı: oraya bir şey kurunca geliyor premiere composer ve Atomx gibi Genişletmek için tıkla ... atomx ve bir program daha kurdum ama hala açılmıyor
NeArarsan' Alıntı: oraya bir şey kurunca geliyor premiere composer ve Atomx gibi Genişletmek için tıkla ... atomx ve bir program daha kurdum ama hala açılmıyor
Kerem Akın Üye Katılım 19 Nis 2021 Mesajlar 281 Web sitesi www.keremakin.com 24 May 2021 #4 aleyna sultan şimşek' Alıntı: atomx ve bir program daha kurdum ama hala açılmıyor Genişletmek için tıkla ... Eklentileri kurduktan sonra Premiere'i kapatip acman gerekiyor, sonra gelir.
aleyna sultan şimşek' Alıntı: atomx ve bir program daha kurdum ama hala açılmıyor Genişletmek için tıkla ... Eklentileri kurduktan sonra Premiere'i kapatip acman gerekiyor, sonra gelir.
A aleyna sultan şimşek Üye Katılım 24 May 2021 Mesajlar 8 24 May 2021 #5 Kerem Akın' Alıntı: Eklentileri kurduktan sonra Premiere'i kapatip acman gerekiyor, sonra gelir. Genişletmek için tıkla ... deniyim bi teşekkür ederim
Kerem Akın' Alıntı: Eklentileri kurduktan sonra Premiere'i kapatip acman gerekiyor, sonra gelir. Genişletmek için tıkla ... deniyim bi teşekkür ederim