Mobil Eğitim
Üye
Merhaba Ben Seçkin,17 yaşındayım.Yaklaşık 5-6 aydır video kurgu,edit ile uğraşıyorum.Size Video kurgusunda yardımcı olmak isterim...
-Bazı dönemlerde yoğunluktan dolayı video kurgusu gecikebiliyor ama olabildiğince hızlı bir şekilde yaklaşık 8 saat-48 saat arasında teslim ediyorum (Kısa editler süre biraz daha kısa)
-Ekstra Thumbnail,Bannera özel edit tasarlamaktayım
-----------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------
Örnek Kurgularım:
mail = mobilegitimmi@gmail.com
instagram = motivasyoncukocun
Youtube = mobil eğitim
-Bazı dönemlerde yoğunluktan dolayı video kurgusu gecikebiliyor ama olabildiğince hızlı bir şekilde yaklaşık 8 saat-48 saat arasında teslim ediyorum (Kısa editler süre biraz daha kısa)
-Ekstra Thumbnail,Bannera özel edit tasarlamaktayım
- Thumbnail Örneklerim:
-
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Banner Örneklerim
-
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
- ÖRNEK KISA EDİTLERİM:
Örnek Kurgularım:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
mail = mobilegitimmi@gmail.com
instagram = motivasyoncukocun
Youtube = mobil eğitim
Son düzenleme: