Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

AE açılış ekranında donuyor.!

Arnavut

Üye
Arkadaşlar herkese selamlar kısa bir soru ama büyük bir sorunum var şöyle ki;

En son Nvidia ekran kartı güncellemesinden sonra şu anda Ae açılış ekranında donuyor bugün (27.05.2021) tüm gün bir defa açıldı toplamda
10sn'lik bir şey hazırladım render alıp Pr den devam edecektim ki şuan hazırladığım projeyi Pr de açmıyor, Ae o andan beri açılışta donuyor.
(bir önceki nvidia experience güncellemesinde giriş sayfası bölümünde Ae-Pr vs görünürken son gelen güncelleme ile orada görünmüyor)
(ayrıca dikkat ettiğim bir şey daha var uygulama açılırken dosyaları tarama esnasında fontlara geldiğinde takılıyor)

"program donuyor ama yine de açılıyor olsa keşke ama donduğu için, işin sonunda görevi sonlandır demek zorunda kalıyorum, açılmıyor yani."

Bir fikri olan varsa yada çözümü vakit ayırırsa minnetar olurum.
İyi forumlar arkadaşlar.

Son düzenleme:

Arnavut

Üye
Eğer sadece açılırken donuyorsa sıkıntı yok çoğu kişide de açılırken donmalar vb. var
Tam anlatamadım sanırım açılırken donuyor ve açılmıyor donuyor yani olduğu gibi kalıyor sonra görev yöneticisinden sonlandır demek zorunda kalıyorum.

Arnavut

Üye
Eskiden oluyor muydu peki yeni mi olmaya başladı?
hayır cihaz yeni daha 3 aylık ve 3 aydır ilk defa bu gün oldu, geçtiğimiz günlerde de bahsettiğim gibi ekran kartı güncellemesi yapmıştım ondan sonra ilk kez açmak istedim programı ama açılmadı, ve daha da garip olanı açılmayan tek uygulama ae.

Foreva

Üye
hayır cihaz yeni daha 3 aylık ve 3 aydır ilk defa bu gün oldu, geçtiğimiz günlerde de bahsettiğim gibi ekran kartı güncellemesi yapmıştım ondan sonra ilk kez açmak istedim programı ama açılmadı, ve daha da garip olanı açılmayan tek uygulama ae.
Ekran kartı sürücüsünü güncellemişsiniz muhtemelen ondandır.Yeni sürücünün gelmesini bekleyin veya eski sürücünüze geri geçin.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar