Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ae temp klasorunu aşırı derecede dolduruyor

After effectile her 2 saatlik fln projeyle uğraştığımda temp klasörü aşırı derecede ortalama 20 gb doluyor sonra siliyorum fakat bunu nasıl düzelticem açıkcası rahatsız ediyor

After effectile her 2 saatlik fln projeyle uğraştığımda temp klasörü aşırı derecede ortalama 20 gb doluyor sonra siliyorum fakat bunu nasıl düzelticem açıkcası rahatsız ediyor
Düzeltemezsin, böyle olunca silmen gerek hep, bir seçenek vardı otomatik temizleyen sanırım ama unuttum

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
Kanka şöyle söylim işlemler yadığında loglar yaranıyor loglarda gereksiz sadece ne yaptığıı kydedyior mesela start , pause ve.b bunlarda yer kaplıyor siliyorsun gidiyor gereksizler zaten..Bende de oluyor dün fragmovie yaptım çıkdım 30 gb şak :d. Hepsini silmek içinde 1 dosyay tıkla 1 kere tıkla ctrl + a yap shift+delete bas.Hepsini çöp kutusuna gitmeden oto silcek hepsini çöp kutusndan silmicen yani.

Kanka şöyle söylim işlemler yadığında loglar yaranıyor loglarda gereksiz sadece ne yaptığıı kydedyior mesela start , pause ve.b bunlarda yer kaplıyor siliyorsun gidiyor gereksizler zaten..Bende de oluyor dün fragmovie yaptım çıkdım 30 gb şak :d. Hepsini silmek içinde 1 dosyay tıkla 1 kere tıkla ctrl + a yap shift+delete bas.Hepsini çöp kutusuna gitmeden oto silcek hepsini çöp kutusndan silmicen yani.
siliyorum zaten sagol

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar