Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

after effects 2020 kasıyor cs6 indirsem bundan eksiği nedir

ilke122

Üye
arkadaşlar after effectin cs6 sürümünü indirsem 2020 den farkı nedir eksiği varmı

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
arkadaşlar after effectin cs6 sürümünü indirsem 2020 den farkı nedir eksiği varmı
Şöyle kanka bak.CS6 Da adobe diyorki az sistem özellikleri talep etsin program ve az özellikleri olduğu için.Daha sonra program gelişiyor.Özellikler geliyor.Adobe diyorki bu kadr özellik sunuyoz dahada artıralım sistem özelliklerini..Yani olay bu

ilke122

Üye
Şöyle kanka bak.CS6 Da adobe diyorki az sistem özellikleri talep etsin program ve az özellikleri olduğu için.Daha sonra program gelişiyor.Özellikler geliyor.Adobe diyorki bu kadr özellik sunuyoz dahada artıralım sistem özelliklerini..Yani olay bu
hocam ne gibi özellik farkediyor mesela ben after effecti yeni öğreniyorum gelişimim açısından bir sıkıntı olurmu bu arada sistem gereksinimleri i5 2400 cpu 3.10 ghz 3.10 ghz 8 gb ram 64 bit ekran kartı geforce gtx550 ti

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
hocam ne gibi özellik farkediyor mesela ben after effecti yeni öğreniyorum gelişimim açısından bir sıkıntı olurmu bu arada sistem gereksinimleri i5 2400 cpu 3.10 ghz 3.10 ghz 8 gb ram 64 bit ekran kartı geforce gtx550 ti
After effects işlemci üzerine kurulu program olduğu için 2017-2018 tercih ederim.Birde rm verirseniz güzel kulanırsınız rahat illa kasmalar olur ama

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar