Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyuru After Effects Alpha render alırken saber plugin renk kayması

majesty

Üye
Arkadaşlar merhaba,

Bugün acil bi sorunumu sizinle paylaşıcağım. Tasarım yetiştirmem gerekiyor. After effects 2020 kullanıyorum. Alpha export içinde Media encoder 2020. After effectsde yaptığım çalışmada saber plugin kullandım. Alpha özelliğini açıp WebM render almak istediğimde renklerde bi düz boyanma oluyor istediğim görüntüyü alamıyorum. Saber efektin ışıkları renge dönüyor. ama Alpha kapalıyken WebM renderde hiçbir problem yok.

QuickTime Animasyon boyutları yüksek olduğu için malesef kullanamıyorum. Alpha özelliğini kaybetmeden QuickTime animasyon dosyasının mb düşürmesini veya başka türlü render almayı da bulamadım.

Sorunum görselde olduğu gibidir. Ne yapmam gerekiyo ne şekilde düzeltebilirim veya animasyon dosyamı alpha özelliğiyle daha düşük boyutta render nasıl alabilirim yardımcı olabilir misiniz?

hata.png

Kırmızı olan şeritlerden aşağı-yukarı doğru saber plugin ışıkları vuruyor. Renk e dönüyorlar..

o1FeliX

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
QuickTime ile al sonrasında Handbrake kullanabilirsin, Videoların kalitesi gözle görülür yüksek bir şekilde bozulmadan istediğin gibi video buyutunu düşürebilirsin. Nasıl kullanıldığına internetten bakabilirsin. Unutma "Handbrake"

majesty

Üye
QuickTime ile al sonrasında Handbrake kullanabilirsin, Videoların kalitesi gözle görülür yüksek bir şekilde bozulmadan istediğin gibi video buyutunu düşürebilirsin. Nasıl kullanıldığına internetten bakabilirsin. Unutma "Handbrake"
teşekkür ederim, sorunum çözülürse geri dönüş yapacağım :)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar