Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

After Effects de dönen logo nasıl yapılır

Merhaba Ben after effects de 3 boyutlu dönen logo ve dönünce de arkasında farklı bir logo oluşan bir animasyon yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? ( Mantık olarak 3d olarak dönen bir madeni para ve paranın dönerken arkasında tl kısmı yazan önüne dönünce de atatürk gözüken bir animasyon gibi. Sadece burada para değil logo olacak yardımcı olursanız sevinirim.)

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
Merhaba Ben after effects de 3 boyutlu dönen logo ve dönünce de arkasında farklı bir logo oluşan bir animasyon yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? ( Mantık olarak 3d olarak dönen bir madeni para ve paranın dönerken arkasında tl kısmı yazan önüne dönünce de atatürk gözüken bir animasyon gibi. Sadece burada para değil logo olacak yardımcı olursanız sevinirim.)
Şöyıe bir şey söyleyebilirim . Öncelikle rotationunu açıyorsun rotatin dönmeyi etkiler başa 0 sona 360 koyarsan 360 derece döner öndekini dönmeye başladığında arkadaki logonun scaleini 0 yapıyorsun sonrada dönmeyi bitirdiğinde 100 yapıyorsun . Şöyle birşi aklıma geldi .

editizm

Moderatör
Moderatör
@Burak Ege Gül

Logonu 3d döndürmek için aşağıdaki videoyu izlemeni tavsiye ederim. Buna ek olarak arkasında farklı bir logo istiyorsan onu da @insan ın dediği gibi ya da opacity değeriyle oynayarak da yapabilirsin. Umarım yardımcı olur.

Konu doğru yere taşınmıştır. İyi forumlar :)

@Jaaamiryooo Daha Önceden bir video izlemiştim videoda bozuk para efekti yapıyordu ama layerden new camera atıp pozisyon değerine kod yazıp yapıyordu (bulabilirsem linkini koyarım) tam istediğim şekilde yaptı sadece ben paranın ön yüzü arka yüzü diye değil logonun ön ve arka yüzü şeklinde yapmak istiyorum ancak videodaki çok eski bir sürüm bazı değerler eş değil. Link

@Jaaamiryooo Daha Önceden bir video izlemiştim videoda bozuk para efekti yapıyordu ama layerden new camera atıp pozisyon değerine kod yazıp yapıyordu (bulabilirsem linkini koyarım) tam istediğim şekilde yaptı sadece ben paranın ön yüzü arka yüzü diye değil logonun ön ve arka yüzü şeklinde yapmak istiyorum ancak videodaki çok eski bir sürüm bazı değerler eş değil. Link
Aslında farklı olan pek bir şey yok, yani yapabilirsin

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar