premiere de effects yerine crop yazınca oluyor ama after effects de crop efekti yok nasıl yapcam
Teoxus Üye Katılım 14 Nis 2021 Mesajlar 289 23 Nis 2021 #1 premiere de effects yerine crop yazınca oluyor ama after effects de crop efekti yok nasıl yapcam
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 23 Nis 2021 #2 MtaDeLi' Alıntı: premiere de effects yerine crop yazınca oluyor ama after effects de crop efekti yok nasıl yapcam Genişletmek için tıkla ... 1- Maske ile yapabilirsin 2-Şöyle bir şey buldum (jpg bu beyaz kısmı silmen gerek): Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
MtaDeLi' Alıntı: premiere de effects yerine crop yazınca oluyor ama after effects de crop efekti yok nasıl yapcam Genişletmek için tıkla ... 1- Maske ile yapabilirsin 2-Şöyle bir şey buldum (jpg bu beyaz kısmı silmen gerek): Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Teoxus Üye Katılım 14 Nis 2021 Mesajlar 289 23 Nis 2021 #3 GirayBarış123' Alıntı: 1- Maske ile yapabilirsin 2-Şöyle bir şey buldum (jpg bu beyaz kısmı silmen gerek): Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... ben position efekti yapcağım için bu olmuyor şöyle bişey buldum 2 tane solid oluşturup birini üste birini alta koyuyorum oluyor ama uğraştırıyor.
GirayBarış123' Alıntı: 1- Maske ile yapabilirsin 2-Şöyle bir şey buldum (jpg bu beyaz kısmı silmen gerek): Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... ben position efekti yapcağım için bu olmuyor şöyle bişey buldum 2 tane solid oluşturup birini üste birini alta koyuyorum oluyor ama uğraştırıyor.
Asrinusenti Üye Katılım 30 Kas 2020 Mesajlar 83 23 Nis 2021 #4 Afterdan Premiere geçiş yap yanlış hatırlamıyorsam dynamic link diye geçiyordu. PRemierede crop efektini uygula sonra tekrar afterfx'e geç MtaDeLi' Alıntı: premiere de effects yerine crop yazınca oluyor ama after effects de crop efekti yok nasıl yapcam Genişletmek için tıkla ...
Afterdan Premiere geçiş yap yanlış hatırlamıyorsam dynamic link diye geçiyordu. PRemierede crop efektini uygula sonra tekrar afterfx'e geç MtaDeLi' Alıntı: premiere de effects yerine crop yazınca oluyor ama after effects de crop efekti yok nasıl yapcam Genişletmek için tıkla ...