strech kısmından video hızını kontrol ettim defaulttaydı fakat videoyu önizlerken hızlı oynatıyor
C Cypher Üye Katılım 2 Haz 2021 Mesajlar 3 2 Haz 2021 #1 strech kısmından video hızını kontrol ettim defaulttaydı fakat videoyu önizlerken hızlı oynatıyor
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 2 Haz 2021 #2 preview kısmından ayarlarını yaptın mı?
editizm Moderatör Moderatör Katılım 25 Mar 2021 Mesajlar 563 2 Haz 2021 #3 @Cypher konu başlığı ve açıklamalarda CAPS LOCK kullanımı olmamalıdır. Lütfen forum kurallarına uymaya özen gösterelim. Başlık güncellenmiştir. İyi forumlar
@Cypher konu başlığı ve açıklamalarda CAPS LOCK kullanımı olmamalıdır. Lütfen forum kurallarına uymaya özen gösterelim. Başlık güncellenmiştir. İyi forumlar
C Cypher Üye Katılım 2 Haz 2021 Mesajlar 3 3 Haz 2021 #4 Cypher' Alıntı: strech kısmından video hızını kontrol ettim defaulttaydı fakat videoyu önizlerken hızlı oynatıyor Genişletmek için tıkla ... GirayBarış123' Alıntı: preview kısmından ayarlarını yaptın mı? Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim dostum düzelttim şuan ae'de yeniyim daha iyi bir yerlere varıcam inşallah
Cypher' Alıntı: strech kısmından video hızını kontrol ettim defaulttaydı fakat videoyu önizlerken hızlı oynatıyor Genişletmek için tıkla ... GirayBarış123' Alıntı: preview kısmından ayarlarını yaptın mı? Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim dostum düzelttim şuan ae'de yeniyim daha iyi bir yerlere varıcam inşallah
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 3 Haz 2021 #5 Cypher' Alıntı: teşekkür ederim dostum düzelttim şuan ae'de yeniyim daha iyi bir yerlere varıcam inşallah Genişletmek için tıkla ... Rica ederim, başarılar dilerim, konu kilit
Cypher' Alıntı: teşekkür ederim dostum düzelttim şuan ae'de yeniyim daha iyi bir yerlere varıcam inşallah Genişletmek için tıkla ... Rica ederim, başarılar dilerim, konu kilit