Beyler,ben bile azıcık Lyric yapabiliyorsam siz yaparsınız.
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 19 Mar 2022 #1 Beyler,ben bile azıcık Lyric yapabiliyorsam siz yaparsınız.
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 19 Mar 2022 #2 Akdeniz' Alıntı: Beyler,ben bile azıcık Lyric yapabiliyorsam siz yaparsınız. Genişletmek için tıkla ... Ne alak video başlığı, konu içeriği ahah Güzel, ama tek yazı, ne CC, ne shake var.
Akdeniz' Alıntı: Beyler,ben bile azıcık Lyric yapabiliyorsam siz yaparsınız. Genişletmek için tıkla ... Ne alak video başlığı, konu içeriği ahah Güzel, ama tek yazı, ne CC, ne shake var.
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 20 Mar 2022 #3 Daffy.aep' Alıntı: Ne alak video başlığı, konu içeriği ahah Güzel, ama tek yazı, ne CC, ne shake var. Genişletmek için tıkla ... Biliyorum,dün de ''yarın shake'lisini yapacağım demiştim.'' CC ekleyince program çöküyor bende Daffy
Daffy.aep' Alıntı: Ne alak video başlığı, konu içeriği ahah Güzel, ama tek yazı, ne CC, ne shake var. Genişletmek için tıkla ... Biliyorum,dün de ''yarın shake'lisini yapacağım demiştim.'' CC ekleyince program çöküyor bende Daffy