Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Almanya Vatandaşı Olmak

xernetks

Üye
Öncelikle selam yaklaşık 1 yıldır almanca eğitimi alıyorum ve neredeyse üst seviye geldiğimi belirtmek isterim fakat ben hayatımda yurt dışına gitmiş bir insan değilim ve ben almanya vatandaşı 8 yılda olabiliyorum fakat oraya gitmek için toplam bana maliyet ne kadar tutar maliyet dediğim ucak parası vize vb gibi yazarmsınız

megaboz

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
kardeşim bu soruna bu forumda cevap bulamazsın büyük ihtimalle. Bu konularla ilgilenen gruplar daha fazla yardımcı olacaktır.

Öncelikle selam yaklaşık 1 yıldır almanca eğitimi alıyorum ve neredeyse üst seviye geldiğimi belirtmek isterim fakat ben hayatımda yurt dışına gitmiş bir insan değilim ve ben almanya vatandaşı 8 yılda olabiliyorum fakat oraya gitmek için toplam bana maliyet ne kadar tutar maliyet dediğim ucak parası vize vb gibi yazarmsınız
Uçak parası ve benzeri şeyleri THY ve diğer uçak firmalarının sitesinden bilet fiyatı bakarak görebilirsin.
Vize fiyatları da en az 10 bin euro hesaba blok koyduramanı ve bazı taşınmaz varlıklar göstermeni de isteyebilir elçilik. Bir ajansla falan konuşsan daha iyi yardımcı olurlar.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar