Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Artık bende Youtube'dan para kazanıyorum!

Web sitesi
gweepcreative.com
Herkese merhabalar uzun süredir youtube'da içerik üretiyor ve bunların karşılığını almaya çalışıyorum :) en son Onur abinin videosu ile artık şirkete gerek olmadığını öğrendim ve çalışmalara başladım bir süre araştırmalarımdan sonra 18 yaşımdan küçük olduğum için babam ile beraber vergi dairesine gittik ve bu istisnadan yaralanmak istediğimizi söyledik (bi tanıdığımız vardı sağolsun o yardımcı oldu) ve bi dilekçe doldurduk (fotoğrafını çekmeyi unutmuşum) ramazan bayramı fln girdi araya biraz uzadı sonra bize bir belge verdiler (ekte var) ve bununla bir banka hesabı açacağımızı söylediler ben iş bankasını terci ettim (tanıdıklar vardı daha kolay oldu) bankada bunun için hesap açacağımızı belirttikten sonra 18 yaşımdan küçük olduğum için 1 ton kağıt imzaladım ve artık hesabımda hazırdı bana verilen belgede (ekte örneği var) ilgili yerleri doldurdum ve vergi dairesine teslim ettim kendileri sistem açılınca işleme alıcaz dediler (umarım işleme alırlar genelde bu tip şeyler çok uzuyor) bu sırada okuldaki bi hocam bu sürece "Gelir iradesi başkanlığı" isimli uygulamadan e-devlet şifrenle girip bakabilirsin belki dedi (ama ben bi türlü şifre alamıyorum ptt'ye gidiyorum sistem güncelleniyor diyip gönderdiler) ve bende Adsense'de bilgilerimi doldurdum be artık ödemede alabiliyorum vergi hesaptan otomatik kesilecek dendi ancak ilk hesaba yatırışımda kesilmedi muhtemelen daha sisteme girilmediğindendir ama ben yinede bu süreçte yaşadıklarımı ve yaptıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım umarım faydalı olmuştur ve tedirgin olan çoğu kişiyi bilgilendirmişimdi. Haa unutmadan bunuda söyleyeyim vergi dairesindeki memurlar bunun için herhangi bir bağ-kur olmadığını söylediler.

(Yazım hatası veya anlam bozukluğu varsa özür dilerim <3)
Banka hesabı için verilen belgeler;
tih8v3i.jpg
hv11b8k.jpg

Tebrikler kardeşim. Bu süreçte ilk önce vergi dairesine gidip daha sonra mı banka hesabı açtırmaya gittiniz?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar