Kankiler ben AtomX e free packi kurdum ama bunlar geliyor güncellenmesi gerekiyor diyor.:
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 13 Haz 2021 #1 Kankiler ben AtomX e free packi kurdum ama bunlar geliyor güncellenmesi gerekiyor diyor.: Ekli dosyalar Screenshot (164).png 89.7 KB · Görüntüleme: 12 Screenshot (165).png 115.6 KB · Görüntüleme: 12
Koyun Bey Üye Katılım 7 Mar 2021 Mesajlar 353 Web sitesi www.youtube.com 13 Haz 2021 #2 NeArarsan' Alıntı: Kankiler ben AtomX e free packi kurdum ama bunlar geliyor güncellenmesi gerekiyor diyor.: Genişletmek için tıkla ... o zaman atom x in official sitesinden plugin'in en son sürümünü yükle önceki sürümü sil
NeArarsan' Alıntı: Kankiler ben AtomX e free packi kurdum ama bunlar geliyor güncellenmesi gerekiyor diyor.: Genişletmek için tıkla ... o zaman atom x in official sitesinden plugin'in en son sürümünü yükle önceki sürümü sil
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 13 Haz 2021 #3 Phantaso' Alıntı: o zaman atom x in official sitesinden plugin'in en son sürümünü yükle önceki sürümü sil Genişletmek için tıkla ... Tmm bir bekle
Phantaso' Alıntı: o zaman atom x in official sitesinden plugin'in en son sürümünü yükle önceki sürümü sil Genişletmek için tıkla ... Tmm bir bekle
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 13 Haz 2021 #4 Phantaso' Alıntı: o zaman atom x in official sitesinden plugin'in en son sürümünü yükle önceki sürümü sil Genişletmek için tıkla ... peki eskisini nasıl silicem?
Phantaso' Alıntı: o zaman atom x in official sitesinden plugin'in en son sürümünü yükle önceki sürümü sil Genişletmek için tıkla ... peki eskisini nasıl silicem?
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 13 Haz 2021 #5 NeArarsan' Alıntı: peki eskisini nasıl silicem? Genişletmek için tıkla ... BASE LIBRARY_Free Demo Pack_2 i silsem yeter mi?
NeArarsan' Alıntı: peki eskisini nasıl silicem? Genişletmek için tıkla ... BASE LIBRARY_Free Demo Pack_2 i silsem yeter mi?
Koyun Bey Üye Katılım 7 Mar 2021 Mesajlar 353 Web sitesi www.youtube.com 13 Haz 2021 #6 NeArarsan' Alıntı: peki eskisini nasıl silicem? Genişletmek için tıkla ... zxp installer den atom x'i sil sonra yeni sürümü yükle NeArarsan' Alıntı: BASE LIBRARY_Free Demo Pack_2 i silsem yeter mi? Genişletmek için tıkla ... hayır onu silme
NeArarsan' Alıntı: peki eskisini nasıl silicem? Genişletmek için tıkla ... zxp installer den atom x'i sil sonra yeni sürümü yükle NeArarsan' Alıntı: BASE LIBRARY_Free Demo Pack_2 i silsem yeter mi? Genişletmek için tıkla ... hayır onu silme
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 13 Haz 2021 #7 Phantaso' Alıntı: zxp installer den atom x'i sil sonra yeni sürümü yükle hayır onu silme Genişletmek için tıkla ... sildim dosyayı geri dönüşümden alayım mı?
Phantaso' Alıntı: zxp installer den atom x'i sil sonra yeni sürümü yükle hayır onu silme Genişletmek için tıkla ... sildim dosyayı geri dönüşümden alayım mı?
Koyun Bey Üye Katılım 7 Mar 2021 Mesajlar 353 Web sitesi www.youtube.com 13 Haz 2021 #8 NeArarsan' Alıntı: sildim dosyayı geri dönüşümden alayım mı? Genişletmek için tıkla ... al tabiki paketi değil plugini silcen çünkü
NeArarsan' Alıntı: sildim dosyayı geri dönüşümden alayım mı? Genişletmek için tıkla ... al tabiki paketi değil plugini silcen çünkü
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 13 Haz 2021 #9 Phantaso' Alıntı: al tabiki paketi değil plugini silcen çünkü Genişletmek için tıkla ... Adamsın be oldu sağol yardımın için.
Phantaso' Alıntı: al tabiki paketi değil plugini silcen çünkü Genişletmek için tıkla ... Adamsın be oldu sağol yardımın için.
Koyun Bey Üye Katılım 7 Mar 2021 Mesajlar 353 Web sitesi www.youtube.com 13 Haz 2021 #10 NeArarsan' Alıntı: Adamsın be oldu sağol yardımın için. Genişletmek için tıkla ... ok konu kilitlenebilir
NeArarsan' Alıntı: Adamsın be oldu sağol yardımın için. Genişletmek için tıkla ... ok konu kilitlenebilir