AtomX No access to file import hatası
I iorakci80 Üye Katılım 29 Haz 2021 Mesajlar 4 28 Eyl 2022 #2 Titles, lower thirds, overlays falan hepsi çalışıyor sadece geçiş efektlerinde bu hatayı alıyorum. (Windows defender ile ilgili her şeyi kapatmama rağmen)
Titles, lower thirds, overlays falan hepsi çalışıyor sadece geçiş efektlerinde bu hatayı alıyorum. (Windows defender ile ilgili her şeyi kapatmama rağmen)
I iorakci80 Üye Katılım 29 Haz 2021 Mesajlar 4 29 Eyl 2022 #3 Çözümünü buldum. Alakasız bir şekilde Premiere Pro'da keyboard shortcuts'a girip ''Paste'' komutuna kısayol atayınca düzeldi.
Çözümünü buldum. Alakasız bir şekilde Premiere Pro'da keyboard shortcuts'a girip ''Paste'' komutuna kısayol atayınca düzeldi.
D duytg Üye Katılım 19 Ara 2022 Mesajlar 2 19 Ara 2022 #4 iorakci80' Alıntı: Çözümünü buldum. Alakasız bir şekilde Premiere Pro'da keyboard shortcuts'a girip ''Paste'' komutuna kısayol atayınca düzeldi. Genişletmek için tıkla ... can you let me know how to fix this? follow your guide but dont launch
iorakci80' Alıntı: Çözümünü buldum. Alakasız bir şekilde Premiere Pro'da keyboard shortcuts'a girip ''Paste'' komutuna kısayol atayınca düzeldi. Genişletmek için tıkla ... can you let me know how to fix this? follow your guide but dont launch
I iorakci80 Üye Katılım 29 Haz 2021 Mesajlar 4 19 Ara 2022 #5 Set the paste command to ctrl+v, it should fix it
C Canarino Üye Katılım 21 Şub 2021 Mesajlar 22 9 Şub 2023 #7 merhaba aynı hatayı alıyorum fakat o şekilde düzelmedi başka yolu var mı_