Söyle bir çalışma yaptım, Eleştirirseniz ve yorumlarsanız sevinirim.
o1FeliX Üye Katılım 15 Nis 2021 Mesajlar 121 Web sitesi www.youtube.com 23 Nis 2021 #1 Söyle bir çalışma yaptım, Eleştirirseniz ve yorumlarsanız sevinirim.
Teoxus Üye Katılım 14 Nis 2021 Mesajlar 289 23 Nis 2021 #2 o1FeliX' Alıntı: Söyle bir çalışma yaptım, Eleştirirseniz ve yorumlarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... çok iyi olmuş
o1FeliX' Alıntı: Söyle bir çalışma yaptım, Eleştirirseniz ve yorumlarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... çok iyi olmuş
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 23 Nis 2021 #3 o1FeliX' Alıntı: Söyle bir çalışma yaptım, Eleştirirseniz ve yorumlarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Yapıyosun bu işi, eline sağlık çok güzel olmuş
o1FeliX' Alıntı: Söyle bir çalışma yaptım, Eleştirirseniz ve yorumlarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Yapıyosun bu işi, eline sağlık çok güzel olmuş
o1FeliX Üye Katılım 15 Nis 2021 Mesajlar 121 Web sitesi www.youtube.com 23 Nis 2021 #4 MtaDeLi' Alıntı: çok iyi olmuş Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, GirayBarış123' Alıntı: Yapıyosun bu işi, eline sağlık çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Sağolasın. Şimdi Sıra RGB li spectrumlarda yapabilirsem onu da atacam bu gecee
MtaDeLi' Alıntı: çok iyi olmuş Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, GirayBarış123' Alıntı: Yapıyosun bu işi, eline sağlık çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Sağolasın. Şimdi Sıra RGB li spectrumlarda yapabilirsem onu da atacam bu gecee
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 23 Nis 2021 #5 o1FeliX' Alıntı: Teşekkürler, Eyvallah Sağolasın. Şimdi Sıra RGB li spectrumlarda yapabilirsem onu da atacam bu gecee Genişletmek için tıkla ... İnşallah
o1FeliX' Alıntı: Teşekkürler, Eyvallah Sağolasın. Şimdi Sıra RGB li spectrumlarda yapabilirsem onu da atacam bu gecee Genişletmek için tıkla ... İnşallah