Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

aynı anda mı yoksa teker teker mi?

Web sitesi
www.instagram.com
merhaba dostlar, şuan premiere pro'da kendimi geliştiriyorum. ama öğrenmek istediğim bir sürü program var. after effects, photoshop, davinci resolve, illustrator, audition, character animator, pek işime yaramayacağını düşünsem de animate ve indesign da biraz öğrenmek istiyorum. bazıları çok işime yarar bazılarını sadece hobi amaçlı kullanırım. peki hepsini aynı anda öğrenmeye çalışmak mantıklı mıdır? yoksa bir tanesini öğrenip kendimi geliştirdikten sonra diğer programı öğrenmeye geçmek daha mı mantıklı?

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
ben kendimden örnek veriyim toplu öğrendim ben yani 4-5 programı hepsini aynı dilde öğrendiğim için karıtırıyorum bazen . Tavsiyem 2-2 öğren birini türkçe birini ingilizce daha iyi oturur kafana

megaboz

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Belirttiğin programların hepsi Adobe nin olduğu için, aslında bir anlamda biraz biraz hepsini aynı anda öğrenebilirsin. Ama burada önemli olan kendini hangi alanda geliştirmek istediğin. Video montaj mı, renklendirme mi animasyon mu, tasarım mı vb. Takdir edersin ki hepsini tam anlamıyla kullanman çok vaktini alacaktır. Bence en çok işine hangisi yarayacaksa onları tam öğrenmeye çalışman diğerlerini biraz biraz işini görecek kadar öğrenmen olmalı.

thaines

Üye
ben kendimden örnek veriyim toplu öğrendim ben yani 4-5 programı hepsini aynı dilde öğrendiğim için karıtırıyorum bazen . Tavsiyem 2-2 öğren birini türkçe birini ingilizce daha iyi oturur kafana
buna katılıyorum ama önce after effects öğrenmekle başlama çünkü after effects diğer adobe programlarına göre biraz daha karışık o yüzden önce premiere pro ve photoshop u bir arada götürebilirsin character animatör ün zaten fazla bir esprisi yok kullanılışı genel olarak hep aynı şeyi yapıyosun bir farklılık yapmıyorsun yani premiere pro öğrensen o programıda rahatlıkla kullanabilirsin. davinci resolve de genel olarak renk ayarlamak için daha iyi diye biliyorum yani onda da öğrenceğin bi renk ayarlamak falan olur premiere pro öğrenirsen kurgularını onda yaparsın bidaha davinci öğrenmene gerek kalmaz

merhaba dostlar, şuan premiere pro'da kendimi geliştiriyorum. ama öğrenmek istediğim bir sürü program var. after effects, photoshop, davinci resolve, illustrator, audition, character animator, pek işime yaramayacağını düşünsem de animate ve indesign da biraz öğrenmek istiyorum. bazıları çok işime yarar bazılarını sadece hobi amaçlı kullanırım. peki hepsini aynı anda öğrenmeye çalışmak mantıklı mıdır? yoksa bir tanesini öğrenip kendimi geliştirdikten sonra diğer programı öğrenmeye geçmek daha mı mantıklı?
ben şöyle öğrendim, ne kadar doğru bir sıra bilmiyorum, önce animasyona heveslenim Adobe Animet'yi Full öğrendim, sonra Premiere ve Photoshop, sonra da After Effects diye gitti, şu an Adobe Animate kullanmıyorum ve neredeyse her şeyi unuttum :D ama bence en sona After Effects'i koy çünkü onu tamamen öğrenmek belki 1 yılını alır

thaines

Üye
ben şöyle öğrendim, ne kadar doğru bir sıra bilmiyorum, önce animasyona heveslenim Adobe Animet'yi Full öğrendim, sonra Premiere ve Photoshop, sonra da After Effects diye gitti, şu an Adobe Animate kullanmıyorum ve neredeyse her şeyi unuttum :D ama bence en sona After Effects'i koy çünkü onu tamamen öğrenmek belki 1 yılını alır
bende ilk başta after effects ile başlamıştım sonradan pişman oldum ama şuan artık bişey fark etmiyor iş işten geçti :D

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar