Merhaba ben 16 yaşındayım ailem vasıtasıyla bir şahıs şirketi açmak istiyorum, kendi web siteme adsense ile reklam vericem ve e-ticarete atılacağım ama aklımı karıştıran bir şey var oda bağ-kur. Bağ-kur ücreti çok fazla ve kazancım bağ-kur ücretinden az olma olasılığı var bu yüzden baya bir araştırma yaptım ama düzgün bir şekilde açıklayan bir yer bulamadım. Yani bağ-kur ödemezsen ne olur? ödemek zorundamıyım? şirket kurmadan sadece e-ticaret ile ilgilensem öder miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yeni öğrendiğim bilgilere göre 15 yaşında kişiler şahış şirketi açabilmekte ve 18 yaşından küçükler bağ-kur primi ödemiyor. Bağ-kur 18 yaşında bağlanıyor ama genç girişimci desteği sayesinde 19 yaşına kadar bağ-kur ödemeden e-ticaret ve adsense ile sadece vergi ödüyoruz
Yeni öğrendiğim bilgilere göre 15 yaşında kişiler şahış şirketi açabilmekte ve 18 yaşından küçükler bağ-kur primi ödemiyor. Bağ-kur 18 yaşında bağlanıyor ama genç girişimci desteği sayesinde 19 yaşına kadar bağ-kur ödemeden e-ticaret ve adsense ile sadece vergi ödüyoruz
Son düzenleme: