Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Benim pc kaldırır mı?

NeArarsan

Üye
Benim pc cinema 4d kaldırır mı?

8 GB RAM
256GB SSD
İNTEL CORE İ3

won't

Üye
dostum eksik bilgi yazmamalısın. ram'in okuması, işlemcinin nesli vs. bu bilgileri yazdığın zaman yeniden güncellerim mesajımı

NeArarsan

Üye
ramin okumasını bilmiyorum ama özelliklerimiz birbirine yakın bende çalıştığına göre sende de çalışır
Valla ben sana sitedekileri atacağım yanlış davranış gibi anlaşılmasın ama bu kadar sitedeki.

Lenovo IdeaPad 3 Intel Core i3 1005G1 4GB 128GB SSD Windows 10 Home 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 81WE008ETXLenovo IdeaPad 3 81WE008ETX Intel Core i3-1005G1 4 GB 128 GB SSD Integrated Intel UHD Graphics 15,6" HD W10 Platin Gri NotebookÜrün özellikleriIntel® Turbo Boost teknolojisiEn Çok İhtiyacınız Olduğu Zamanda Daha Yüksek PerformansIntel® Turbo Boost Teknolojisi 2.0 işlemci ve grafik performansını, belirtilen sınırların altında çalışırken çalışma frekansını arttırarak hızlandırır. Maksimum frekans değeri, iş yüküne, donanıma, yazılıma ve genel sistem konfigürasyonuna bağlı olarak değişiklik gösterir. Intel® Quick Sync Video TeknolojisiBir Flash İçerisinde Video Oluşturun, Düzenleyin ve PaylaşınIntel® Quick Sync Video, Intel® Grafik Teknojisinin ilgili medya işleme yeterliliklerini kullanarak -DVD veya Blu-ray- diskler oluşturma, 3D videolar oluşturma, 2D video dosyalarını 3D haline dönüştürme, taşınabilir medya oynatıcılar ve sosyal ağ siteleri için video dönüştürme gibi video kodlama görevlerini daha hızlı ve kolay gerçekleştirir.Lenovo IdeaPad 3 81WE008ETX Intel Core i3-1005G1 4 GB 128 GB SSD Integrated Intel UHD Graphics 15,6" HD W10 Platin Gri Notebook3 (15, Intel)

10/100 EthernetVar
Bellek Hızı1660 MHz
Bellek Yuvası1
Bluetooth ÖzelliğiVar
Cihaz Ağırlığı2 - 4 kg
Dokunmatik EkranYok
Ekran Boyutu15,6 inç
Ekran Kartı Bellek TipiGDDR4
Ekran Kartı Hafızası1 GB
Ekran Kartı İşlemcisiIntel HD Graphics
Ekran Kartı TipiDahili Ekran Kartı
Ekran KartıIntel UHD Graphics
Ekran ÖzelliğiHD
Ekran Panel TipiIPS
eMMC KapasitesiYok
Garanti TipiResmi Distribütör Garantili
Harddisk KapasitesiYok
HDD HızıYok
HDMIVar
İşlemci Cache2 MB Cache
İşlemci Nesli10.Nesil
İşlemci TipiIntel Core i3
İşlemci1005G1
İşletim SistemiWindows 10 Home
Kart OkuyucuVar
KlavyeQ Klavye, Q Türkçe
Kullanım AmacıEv Kullanıcıları - Öğrenci
Maksimum İşlemci Hızı2 GHz
Max Ekran Çözünürlüğü1366 x 768
Optik SürücüYok
Paket İçeriğiNetbook
Parmak İzi OkuyucuYok
Pil2 Hücreli
Ram (Sistem Belleği)4 GB
Ram TipiDDR4
RenkGri, Gri
SSD Kapasitesi128 GB
Şarjlı Kullanım Süresi4 - 6 Saat
Temel İşlemci Hızı1,2 GHz
Usb 2.02
USB 3.0Yok
USB 3.1Yok
Ürün ModeliNotebook
WebcamVar

won't

Üye
Valla ben sana sitedekileri atacağım yanlış davranış gibi anlaşılmasın ama bu kadar sitedeki.

Lenovo IdeaPad 3 Intel Core i3 1005G1 4GB 128GB SSD Windows 10 Home 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 81WE008ETXLenovo IdeaPad 3 81WE008ETX Intel Core i3-1005G1 4 GB 128 GB SSD Integrated Intel UHD Graphics 15,6" HD W10 Platin Gri NotebookÜrün özellikleriIntel® Turbo Boost teknolojisiEn Çok İhtiyacınız Olduğu Zamanda Daha Yüksek PerformansIntel® Turbo Boost Teknolojisi 2.0 işlemci ve grafik performansını, belirtilen sınırların altında çalışırken çalışma frekansını arttırarak hızlandırır. Maksimum frekans değeri, iş yüküne, donanıma, yazılıma ve genel sistem konfigürasyonuna bağlı olarak değişiklik gösterir. Intel® Quick Sync Video TeknolojisiBir Flash İçerisinde Video Oluşturun, Düzenleyin ve PaylaşınIntel® Quick Sync Video, Intel® Grafik Teknojisinin ilgili medya işleme yeterliliklerini kullanarak -DVD veya Blu-ray- diskler oluşturma, 3D videolar oluşturma, 2D video dosyalarını 3D haline dönüştürme, taşınabilir medya oynatıcılar ve sosyal ağ siteleri için video dönüştürme gibi video kodlama görevlerini daha hızlı ve kolay gerçekleştirir.Lenovo IdeaPad 3 81WE008ETX Intel Core i3-1005G1 4 GB 128 GB SSD Integrated Intel UHD Graphics 15,6" HD W10 Platin Gri Notebook3 (15, Intel)

10/100 EthernetVar
Bellek Hızı1660 MHz
Bellek Yuvası1
Bluetooth ÖzelliğiVar
Cihaz Ağırlığı2 - 4 kg
Dokunmatik EkranYok
Ekran Boyutu15,6 inç
Ekran Kartı Bellek TipiGDDR4
Ekran Kartı Hafızası1 GB
Ekran Kartı İşlemcisiIntel HD Graphics
Ekran Kartı TipiDahili Ekran Kartı
Ekran KartıIntel UHD Graphics
Ekran ÖzelliğiHD
Ekran Panel TipiIPS
eMMC KapasitesiYok
Garanti TipiResmi Distribütör Garantili
Harddisk KapasitesiYok
HDD HızıYok
HDMIVar
İşlemci Cache2 MB Cache
İşlemci Nesli10.Nesil
İşlemci TipiIntel Core i3
İşlemci1005G1
İşletim SistemiWindows 10 Home
Kart OkuyucuVar
KlavyeQ Klavye, Q Türkçe
Kullanım AmacıEv Kullanıcıları - Öğrenci
Maksimum İşlemci Hızı2 GHz
Max Ekran Çözünürlüğü1366 x 768
Optik SürücüYok
Paket İçeriğiNetbook
Parmak İzi OkuyucuYok
Pil2 Hücreli
Ram (Sistem Belleği)4 GB
Ram TipiDDR4
RenkGri, Gri
SSD Kapasitesi128 GB
Şarjlı Kullanım Süresi4 - 6 Saat
Temel İşlemci Hızı1,2 GHz
Usb 2.02
USB 3.0Yok
USB 3.1Yok
Ürün ModeliNotebook
WebcamVar
kaldırır ama çok yüklenirsen çökmeler yaşayabilirsin

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar