Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

bilgisayar toplama

merhaba ben Yiğit 16 yaşındayım samsun da yaşıyorum yeni katıldım aranıza samsun da yerel bir kanalda teknoloji ile ilgili bir program sunuyorum yazılar yazıyorum yayınlanıyor bunu biraz daha ileri taşımak için bilgisayar toplamak veya şuan ki Laptopumdan daha iyi bir Laptop almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

merhaba ben Yiğit 16 yaşındayım samsun da yaşıyorum yeni katıldım aranıza samsun da yerel bir kanalda teknoloji ile ilgili bir program sunuyorum yazılar yazıyorum yayınlanıyor bunu biraz daha ileri taşımak için bilgisayar toplamak veya şuan ki Laptopumdan daha iyi bir Laptop almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
monster abra a7 v12.4 ile msı gl75 leopar arasında kaldım Laptop alırsam

furkan cn

Üye
msı gl75 leopar biraz tuzlu maaliyeti fazla biz pc ciler için hep ucuz ama performansı iyiy olan tercih ediyoruz ve monster abra a7 v12.4 daha iyi maaliyeti düşük daha uygun olanı o

Hunpage

Üye
peki bilgisayar toplasam ne önerirsin
Yani bütçeni tam bilmiyorum ama şuan apu sistem almak kafama daha yatkın geldi.
Ekran kartlı olarakta şöyle birşey düşünebilirsin.
Ama dediğim gibi illa bunları al demiyorum. Yani apu işlemcileri de düşünebilirsin. Mağlum ekran kartları piyasada çok pahalı. Ama gezen biriysen laptop al derim. Laptop alırken yorumlarına dikkat etmeni tavsiye ederim. Masaüstü alacaksan da piyasayı biraz takip et. Bazen donanım arşiv vs. gibi kanallara özel stoklu indirim yapıyorlar onları takip ederisin. İyi günler dilerim başarılar.

Yani bütçeni tam bilmiyorum ama şuan apu sistem almak kafama daha yatkın geldi.
Ekran kartlı olarakta şöyle birşey düşünebilirsin.
Ama dediğim gibi illa bunları al demiyorum. Yani apu işlemcileri de düşünebilirsin. Mağlum ekran kartları piyasada çok pahalı. Ama gezen biriysen laptop al derim. Laptop alırken yorumlarına dikkat etmeni tavsiye ederim. Masaüstü alacaksan da piyasayı biraz takip et. Bazen donanım arşiv vs. gibi kanallara özel stoklu indirim yapıyorlar onları takip ederisin. İyi günler dilerim başarılar.
teşekkürler yardımcı olduğun için

Kwezy

Üye
Merhaba Yiğit, ne kadar bütçen var acaba?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar