@MertKing attı
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 6 Ağu 2021 #72 bir baksana orada AppDatabtc.exe dosyası varmı birde miner.exe
ŞERİF DESK Üye Katılım 20 May 2021 Mesajlar 1,297 6 Ağu 2021 #73 Daffy.aep' Alıntı: bir baksana orada AppDatabtc.exe dosyası varmı birde miner.exe Genişletmek için tıkla ... yok gibi
Daffy.aep' Alıntı: bir baksana orada AppDatabtc.exe dosyası varmı birde miner.exe Genişletmek için tıkla ... yok gibi
cevoyka Üye Katılım 25 Şub 2021 Mesajlar 242 Web sitesi meettomy.site 6 Ağu 2021 #74 necatiozsoy' Alıntı: Uzun süredir Kaspersky kullanıyorum ve şuana kadar kaspersky olmasaydı gitmişti pc asıl kaspersky bulur bence Genişletmek için tıkla ... Kaspersky en iyisi ödelleri filan var birsürü yani 1. seçildi
necatiozsoy' Alıntı: Uzun süredir Kaspersky kullanıyorum ve şuana kadar kaspersky olmasaydı gitmişti pc asıl kaspersky bulur bence Genişletmek için tıkla ... Kaspersky en iyisi ödelleri filan var birsürü yani 1. seçildi
ŞERİF DESK Üye Katılım 20 May 2021 Mesajlar 1,297 6 Ağu 2021 #75 cevoyka' Alıntı: Kaspersky en iyisi ödelleri filan var birsürü yani 1. seçildi Genişletmek için tıkla ... onumu indiriyim
cevoyka' Alıntı: Kaspersky en iyisi ödelleri filan var birsürü yani 1. seçildi Genişletmek için tıkla ... onumu indiriyim
necatiozsoy Üye Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 335 6 Ağu 2021 #76 ŞERİF DESK' Alıntı: onumu indiriyim Genişletmek için tıkla ... Bence indir bulunsun ama bu virüste Malwarebytes daha etkiliymiş
ŞERİF DESK' Alıntı: onumu indiriyim Genişletmek için tıkla ... Bence indir bulunsun ama bu virüste Malwarebytes daha etkiliymiş
cevoyka Üye Katılım 25 Şub 2021 Mesajlar 242 Web sitesi meettomy.site 6 Ağu 2021 #77 ŞERİF DESK' Alıntı: onumu indiriyim Genişletmek için tıkla ... paralısı olması lazım sanırım
Hewexy Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 450 6 Ağu 2021 #78 necatiozsoy' Alıntı: Bence indir bulunsun ama bu virüste Malwarebytes daha etkiliymiş Genişletmek için tıkla ... Ben denedim ondan dedim tabi belki virüs yapımcısından yapımcısına değişir
necatiozsoy' Alıntı: Bence indir bulunsun ama bu virüste Malwarebytes daha etkiliymiş Genişletmek için tıkla ... Ben denedim ondan dedim tabi belki virüs yapımcısından yapımcısına değişir
ŞERİF DESK Üye Katılım 20 May 2021 Mesajlar 1,297 6 Ağu 2021 #79 ücretsizi indirdim ve inşallah virüs gitmiştir ya
cevoyka Üye Katılım 25 Şub 2021 Mesajlar 242 Web sitesi meettomy.site 6 Ağu 2021 #80 Hewexy' Alıntı: Ben denedim ondan dedim tabi belki virüs yapımcısından yapımcısına değişir Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar bakın gerçekten bilmişlik yapmıyorum en iyi kaspersky araştırmıştım
Hewexy' Alıntı: Ben denedim ondan dedim tabi belki virüs yapımcısından yapımcısına değişir Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar bakın gerçekten bilmişlik yapmıyorum en iyi kaspersky araştırmıştım