umarım anlatabilmişimdir. Bunu nasıl çözebilirim?
Windows Kullanıcısı Üye Katılım 14 Mar 2021 Mesajlar 203 27 Eyl 2021 #1 umarım anlatabilmişimdir. Bunu nasıl çözebilirim?
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 27 Eyl 2021 #2 trefsane2015' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 3243 umarım anlatabilmişimdir. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla ... yazıyı seçip drop shadowa giriniz öyle gölgeni ayarlayınız.
trefsane2015' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 3243 umarım anlatabilmişimdir. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla ... yazıyı seçip drop shadowa giriniz öyle gölgeni ayarlayınız.
Windows Kullanıcısı Üye Katılım 14 Mar 2021 Mesajlar 203 27 Eyl 2021 #3 Daffy.aep' Alıntı: yazıyı seçip drop shadowa giriniz öyle gölgeni ayarlayınız. Genişletmek için tıkla ... ben yazının içininin belli yerlerini gölgelemek (boyamak) istiyorum. Dediğinizi tam anlayamadım
Daffy.aep' Alıntı: yazıyı seçip drop shadowa giriniz öyle gölgeni ayarlayınız. Genişletmek için tıkla ... ben yazının içininin belli yerlerini gölgelemek (boyamak) istiyorum. Dediğinizi tam anlayamadım
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 27 Eyl 2021 #4 trefsane2015' Alıntı: ben yazının içininin belli yerlerini gölgelemek (boyamak) istiyorum. Dediğinizi tam anlayamadım Genişletmek için tıkla ... ssle anlatırmısınız ?
trefsane2015' Alıntı: ben yazının içininin belli yerlerini gölgelemek (boyamak) istiyorum. Dediğinizi tam anlayamadım Genişletmek için tıkla ... ssle anlatırmısınız ?
Windows Kullanıcısı Üye Katılım 14 Mar 2021 Mesajlar 203 27 Eyl 2021 #5 Daffy.aep' Alıntı: ssle anlatırmısınız ? Genişletmek için tıkla ... Hocam bir video izliyorum bununla alakalı çözemezsem size tekrar dönücem
Daffy.aep' Alıntı: ssle anlatırmısınız ? Genişletmek için tıkla ... Hocam bir video izliyorum bununla alakalı çözemezsem size tekrar dönücem
Windows Kullanıcısı Üye Katılım 14 Mar 2021 Mesajlar 203 27 Eyl 2021 #6 Daffy.aep' Alıntı: ssle anlatırmısınız ? Genişletmek için tıkla ... okla gösterdiğim yeri yapmak istiyorum ama maalesef bulamadım nasıl yapılacağını
Daffy.aep' Alıntı: ssle anlatırmısınız ? Genişletmek için tıkla ... okla gösterdiğim yeri yapmak istiyorum ama maalesef bulamadım nasıl yapılacağını
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 27 Eyl 2021 #7 trefsane2015' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 3244 okla gösterdiğim yeri yapmak istiyorum ama maalesef bulamadım nasıl yapılacağını Genişletmek için tıkla ... şeffaf ve küçük bir siyah fırçayla yapılır
trefsane2015' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 3244 okla gösterdiğim yeri yapmak istiyorum ama maalesef bulamadım nasıl yapılacağını Genişletmek için tıkla ... şeffaf ve küçük bir siyah fırçayla yapılır
Windows Kullanıcısı Üye Katılım 14 Mar 2021 Mesajlar 203 27 Eyl 2021 #8 Daffy.aep' Alıntı: şeffaf ve küçük bir siyah fırçayla yapılır Genişletmek için tıkla ... İşte yapamıyorum onu. dediğiniz araçları buldum ama yapmaya gelince püf
Daffy.aep' Alıntı: şeffaf ve küçük bir siyah fırçayla yapılır Genişletmek için tıkla ... İşte yapamıyorum onu. dediğiniz araçları buldum ama yapmaya gelince püf
Windows Kullanıcısı Üye Katılım 14 Mar 2021 Mesajlar 203 28 Eyl 2021 #10 aspectsiz' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 3246 Umarım yardımcı olur... Genişletmek için tıkla ... Tamam bunu denicem bide
aspectsiz' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 3246 Umarım yardımcı olur... Genişletmek için tıkla ... Tamam bunu denicem bide