Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir tek Onu Naci Öztürkler değil hepinizin yorumları çok önemli :)

webman

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba arkadaşlar,

40lı yaşlara yaklaşırken pandemininde etkisi ile İstanbul'dan kaçtık. Hem butik bir reklam ajansı hem de internet üzerinden satış yaptığım için kaçışı finanse edebiliyorum ve de vaktim bana kalıyor. Ayrıca reklam ajansından ötürü drone ve kamera gibi bazı ekipmanlara sahibim ve grafik tasarım programlarına hakim olduğum için video edit programlarını biraz daha hızlı öğrenebiliyorum galiba.

Öncelikle kanalımın linki:

After effects ile bir animasyon hazırladım ve kanalımın açılış videosu yaptım :

Haftada 1 yada 2 video eklemeye çalışıyorum yoğunluğuma göre. Benim hazırlamaya çalıştığım videolar biraz zaman alıyor çünkü masa başı değilde bir olay bir gün yada bir süreci çekip editlemeye ve belli bir süreye kısaltarak sunmaya çalışıyorum.

Bu iş bir hobi olarak başladı, esas amaç ilerde bize kalacak anılar, benim gibi az fotoğraf ve video çekinen bir adam için güzel bir medley albüm olmuş olacak. Ama tabi çok kişiye ulaşmak hoş olur ve bu yüzden yardımlarınız gerekiyor.

Yorumlarınız ve önerileriniz çok değerli, şimdiden çok teşekkürler,

Sevgiler,

💎💎İstanbul'dan Kaçış Serisi💎💎
Hikayemizi en başından sonuna kadar izlemek için:

Diğer Oynatma Listeleri
Kilolardan Kaçış - Ağır Yaşamlar:
Anlatımlar:
İstanbul Aktiviteleri:

Spunkram

Yönetici
Yönetici
Harika olmuş! Bayıldım. Sadece diğer arkadaşa katılıyorum ve kapak fotoğraflarınızın daha güzel olması gerektiği kanaatindeyim. Animasyon videonuz çok güzel olmuş. Başarılar dilerim ^^

megaboz

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Bende tebrik ederim, videolar güzel. dakikaların açıklamalarını vb. girmişsiniz. Epey emek var başarılar. Kanala girdim 3 4 video izlemeden çıkamadım. Başarılar yeni hayatınızda. :)

webman

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Harika olmuş! Bayıldım. Sadece diğer arkadaşa katılıyorum ve kapak fotoğraflarınızın daha güzel olması gerektiği kanaatindeyim. Animasyon videonuz çok güzel olmuş. Başarılar dilerim ^^
Videolarda bir çok şeyi kanalından baktığım gördüğüm şeyler ile yaptım, bilmesen bile yardımın çok aslında :) çok teşekkürler

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar