Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bitmex 100 Dolar Kampanyası

aspectsiz

Üye
Katılım
20 Ara 2020
Mesajlar
151
Böyle bir konu yasak iste lütfen sadece konuyu kaldırınız...


GÜNCELLEME 16.10.2021 09.55 UTC
Borsa tarafından Şahsıma verilen 50 slotluk referans hakkı tam kapasiteye ulaştığı için şu anda kullanım dışıdır. 18.10.2021 09:00 UTC tarihine tekrar 50 slotluk referans bağlantısı güncellenecektir.


Merhabalar arkadaşlar BİTMEX borsası 100 dolar değerinde BİTCOİN hediyesi dağıtıyor. Anlatacağım yöntemle ailenizden, arkadaşlarınızdan her üye başına aynı işlemi yaparak (18 yaş üzeri şartı olmak koşulu ile) 100 dolar kazanabilirsiniz (Çekebiliyor veya Trade Yapabiliyorsunuz. (Kampanya 31 ekime kadar geçerlidir UTC 23:59)

Kendim direkt olarak mail aracılığıyla iletişime geçtiğim için bu konuyu açtım halledemeyen arkadaşlara da discord (aspectsiz#3671) - forum özelinden yardım ederim problem değil, gereken onayları siteden aldım ve yaşadığımız şu zor dönemde bir nebzede olsa 100 doların ihtiyacınızı gidereceğini düşünüyorum, yapmanız gerekenlere geçelim.


1-https://www.bitmex.com/ referanssız link üzerinden de isterseniz kayıt olabilirsiniz. (referans linkim ) (Referanssız linkten kayıt olursanız bitmex kapmanyası dahilinde fee kesintisi indirimi uygular ve her açtığınız işlem sonunda cüzdanınıza işlemin %0.09 unu cüzdanınıza ekler (100 USD Bonusu Vermez Sadece fee indirimi))


18.10.2021 09:00 UTC Tarihinde Güncelleyeceğim Ref Linki üzerinden Bitmex borsasına kayıt olmak.(Referans linkinden kayıt olursanız Başlıkta bahsettiğim kampanyadan faydalanma hakkına sahip olursunuz. )

2- KYC (Kimlik doğrulaması) yapmak. üye olduktan sonra bu link üzerinden yapıyorsunuz. (Cripto ile ilgilenenler KYC onayının sebebini biliyor zaten) (Ortalama yarım saat içinde onaylanıyor).

3- Açmış olduğunuz Bitmex Borsasına BTC yollayacaksınız. Size en masrafsız yöntemini anlatayım kendim de böyle yaptım, binance üzerinden bitcoin transferi yaptığınızda 25 dolar komisyon keser kontrol edin, 100 dolar alacaksınız diye 25 dolar boş yere ödemenize gerek yok, en masrafsız hali bu şekildedir;

4- FTX borsasına kayıt olun.

5- Binance TR hesabınızın olması lazım yoksa oluşturabilirsiniz 60 TL yollayın, 60TL' ye TRX(TRON) coin alın. (FTX BORSASINDA MİNUMUM GÜNCEL BTC KURUNDA 5,94 DOLARA BİTCOİN ALABİLİYORUZ BU YÜZDEN BURAYA DİKKAT EDELİM).

6- Bu TRX'leri FTX hesabınıza gönderin (FTX TRON ADRESİNİZİ COİN YATIRMA SEKMESİNDEN TRONU SEÇTİĞİNİZDE OTOMATİK OLARAK GÖRÜNTÜLEYECEKSİNİZ)

7- FTX Borsasına gelen TRX'leri bozun ve Bitcoin satın alın.

8- Bitcoini ÜCRETSİZ bir şekilde Bitmex bitcoin cüzdanınıza gönderin.

9-) Bitcoini göndereceğiniz adresiniz bitmex borsasında deposit yazan yerde yazan adrestir. Üyeliğinizin kimlik onayını yapmadan bitcoin adresinizi göremezsiniz :

bitmex deposid.png


Bitmex hesabınıza Bitcoini başarıyla ücretsiz bir şekilde gönderdikten sonra tek yapmanız gereken Mevcut Bakiye ile 1 adet işlem yapmak, atıyorum Bitcoine 1X long işlem açıp hızlıca kapatabilirsiniz.

Tüm bunları yaptıktan sonra 7. gün sonunda hesabınıza 100 dolar bitmex tarafından gönderilecektir.

Bitmex'in sitesinde yer alan kampanya detayı:

sign up bitmex.png



Hi mahmut.png






kind regards.png


7. gün sonunda bakiyeniz geldiğinde 0.0002 BTC (10 dolar) İşlem ücreti ödeyerek tüm bakiyenizi Binance Bitcoin adresinize çekebilirsiniz. (100 dolar yatınca 0.0017 Btc eder yani 922.77 TL, 10 dolar işletim ücretini 100 dolardan kesebilirsiniz. Toplamda alacağınız miktar TL bazında 922.77 TL + yatırdığınız 60 TL - 10 dolar işletim ücreti (92) TL = 890 TL ))

KURLAR SÜREKLİ DEĞİŞMEKTEDİR ALACAĞINIZ MİKTAR BTC VE USD PARİTESİNE GÖRE DAHA FAZLA VEYA DAHA AZ OLABİLİR.
 

ozgur530

Üye
Katılım
14 Eki 2021
Mesajlar
9
Özçekim videosu ve kimlik fotoğrafı istiyorlar 100$ için. Bence değmez.
 

onderdarn

Üye
Katılım
2 Nis 2021
Mesajlar
103
ftx den para bitcıin gondericem bitmex cuzdan adresini giriyorum geçersiz cüzdan adresi diyr birşeyler ters gitti diyor ftx de neden bilgin varmı
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar