Bionluka papara ile ödeme yaptım freelancer lık için ama kabul etmedi geri iade alabilir miyim?
AstenG Üye Katılım 4 May 2021 Mesajlar 64 23 Haz 2021 #1 Bionluka papara ile ödeme yaptım freelancer lık için ama kabul etmedi geri iade alabilir miyim?
Foreva Üye Katılım 27 Nis 2021 Mesajlar 186 23 Haz 2021 #2 AstenG' Alıntı: Bionluka papara ile ödeme yaptım freelancer lık için ama kabul etmedi geri iade alabilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Kabul etmediyde parayı çekmemiştir kredi kartı ekstresinde gözüküyor mu?
AstenG' Alıntı: Bionluka papara ile ödeme yaptım freelancer lık için ama kabul etmedi geri iade alabilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Kabul etmediyde parayı çekmemiştir kredi kartı ekstresinde gözüküyor mu?
AstenG Üye Katılım 4 May 2021 Mesajlar 64 23 Haz 2021 #3 Foreva' Alıntı: Kabul etmediyde parayı çekmemiştir kredi kartı ekstresinde gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla ... PAPARA IBAN KABUL ETMEDI 20 TL Yİ CEKTI AMA IBAN KABUL ETMEDI
Foreva' Alıntı: Kabul etmediyde parayı çekmemiştir kredi kartı ekstresinde gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla ... PAPARA IBAN KABUL ETMEDI 20 TL Yİ CEKTI AMA IBAN KABUL ETMEDI
Foreva Üye Katılım 27 Nis 2021 Mesajlar 186 23 Haz 2021 #4 AstenG' Alıntı: PAPARA IBAN KABUL ETMEDI 20 TL Yİ CEKTI AMA IBAN KABUL ETMEDI Genişletmek için tıkla ... İade süresi 1 hafta içinde oluyor diye biliyorum.1hafta bekleyin eğer yine iade olmazsa müşteri hizmetlerine başvurun
AstenG' Alıntı: PAPARA IBAN KABUL ETMEDI 20 TL Yİ CEKTI AMA IBAN KABUL ETMEDI Genişletmek için tıkla ... İade süresi 1 hafta içinde oluyor diye biliyorum.1hafta bekleyin eğer yine iade olmazsa müşteri hizmetlerine başvurun
Foreva Üye Katılım 27 Nis 2021 Mesajlar 186 23 Haz 2021 #5 AstenG' Alıntı: PAPARA IBAN KABUL ETMEDI 20 TL Yİ CEKTI AMA IBAN KABUL ETMEDI Genişletmek için tıkla ... Birde küçük harfler kullanırsanız daha iyi olur
AstenG' Alıntı: PAPARA IBAN KABUL ETMEDI 20 TL Yİ CEKTI AMA IBAN KABUL ETMEDI Genişletmek için tıkla ... Birde küçük harfler kullanırsanız daha iyi olur
AstenG Üye Katılım 4 May 2021 Mesajlar 64 24 Haz 2021 #6 Foreva' Alıntı: İade süresi 1 hafta içinde oluyor diye biliyorum.1hafta bekleyin eğer yine iade olmazsa müşteri hizmetlerine başvurun Genişletmek için tıkla ... İade almak için ne yapmam gerekiyor?
Foreva' Alıntı: İade süresi 1 hafta içinde oluyor diye biliyorum.1hafta bekleyin eğer yine iade olmazsa müşteri hizmetlerine başvurun Genişletmek için tıkla ... İade almak için ne yapmam gerekiyor?