videonun 5. saniyesinde dalgalanma gibi bi efekt var onun adı ne bilen varmı?
Teoxus Üye Katılım 14 Nis 2021 Mesajlar 289 9 Haz 2021 #1 videonun 5. saniyesinde dalgalanma gibi bi efekt var onun adı ne bilen varmı?
Spunkram Yönetici Yönetici Katılım 18 Kas 2020 Mesajlar 916 10 Haz 2021 #2 screen pump efekti diyorlar buna anladığım kadarıyla, son yayınladığımız pakette çok benzerleri vardı
screen pump efekti diyorlar buna anladığım kadarıyla, son yayınladığımız pakette çok benzerleri vardı
hfk Üye Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 367 10 Haz 2021 #3 Spunkram' Alıntı: screen pump efekti diyorlar buna anladığım kadarıyla, son yayınladığımız pakette çok benzerleri vardı Genişletmek için tıkla ... Turbulant displace değil mi aslında? Bana o gibi geldi.
Spunkram' Alıntı: screen pump efekti diyorlar buna anladığım kadarıyla, son yayınladığımız pakette çok benzerleri vardı Genişletmek için tıkla ... Turbulant displace değil mi aslında? Bana o gibi geldi.
Teoxus Üye Katılım 14 Nis 2021 Mesajlar 289 10 Haz 2021 #4 hfk' Alıntı: Turbulant displace değil mi aslında? Bana o gibi geldi. Genişletmek için tıkla ... aynen oymuş
hfk' Alıntı: Turbulant displace değil mi aslında? Bana o gibi geldi. Genişletmek için tıkla ... aynen oymuş
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 10 Haz 2021 #5 MtaDeLi' Alıntı: aynen oymuş Genişletmek için tıkla ... Bana da o gibi geldi ama Our abinin dediğine de benziyor.
MtaDeLi' Alıntı: aynen oymuş Genişletmek için tıkla ... Bana da o gibi geldi ama Our abinin dediğine de benziyor.