Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu Video (Animasyon) Nasıl Yapılır?

editizm

Moderatör
Moderatör
Merhaba arkadaşlar.

Videoda girişte harita üzerinden bir konuma doğru yaklaşıyor. Ben de bunun gibi bir video yapmak istiyorum. Premiere Pro'da yapabilir miyim? Ya da hangi programlar yapılabilir?

Normal de Giray'ında dediği gibi Blender veya Cinema4D den 3D tasarlaman gerek. Ama eğer bunu yapamam diyorsan ben Google Earth görüntüsünü ekran kaydı alıp, Google Earth'e yaptığım bir kaç ayar sonrasında şu şekilde bir videomda yapmıştım:
| 3D modellemeye göre çok daha basit ve hızlı bir yöntem ama tabii ki duruma göre aynı kaliteyi veremeyebilir.

editizm

Moderatör
Moderatör
Normal de Giray'ında dediği gibi Blender veya Cinema4D den 3D tasarlaman gerek. Ama eğer bunu yapamam diyorsan ben Google Earth görüntüsünü ekran kaydı alıp, Google Earth'e yaptığım bir kaç ayar sonrasında şu şekilde bir videomda yapmıştım:
| 3D modellemeye göre çok daha basit ve hızlı bir yöntem ama tabii ki duruma göre aynı kaliteyi veremeyebilir.
Premiere de mi yaptınız bunu?

Premiere de mi yaptınız bunu?
Evet. Google Earth'in uygulamasını yükledim. İzlediğim bir videodan bir kaç ayar yaptım. Sonra da konumu girdim, konuma yaklaşırken ki anın ekran kaydını aldım ve tamamladım. Daha sonra Premiere de videomu montajlarken görüntüye küçük kırpmalar yaparak olduğu gibi kullandım.

Ama şimdi siz sorunca mevzuyu biraz araştırdım. Benim videoyu yaptığım tarihten sonra Google Earth çok gelişmiş. Şuan daha kaliteli ve kolay bir şekilde yukarıdaki görüntünün aynısını yapabiliyorsunuz (Ki sanırım yapan kişi de böyle yapmış) Premiere Pro'ya bile ihtiyaç duymadan. Şu videodan izleyerek deneyebilirsiniz:

editizm

Moderatör
Moderatör
Ama şimdi siz sorunca mevzuyu biraz araştırdım. Benim videoyu yaptığım tarihten sonra Google Earth çok gelişmiş. Şuan daha kaliteli ve kolay bir şekilde yukarıdaki görüntünün aynısını yapabiliyorsunuz (Ki sanırım yapan kişi de böyle yapmış) Premiere Pro'ya bile ihtiyaç duymadan. Şu videodan izleyerek deneyebilirsiniz:
kardeşim sen adamsın :)

Çok güzelmiş :D Ben de izleyeyim bari :)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar