@megaboz ve @Seldo teşekkürler bilgilendirdiğiniz için :) İşine yaradıysa ne mutlu bana
Seldo Üye Katılım 17 Nis 2021 Mesajlar 8 Web sitesi www.instagram.com 17 Nis 2021 #21 Jaaamiryooo' Alıntı: @megaboz ve @Seldo teşekkürler bilgilendirdiğiniz için Genişletmek için tıkla ... İşine yaradıysa ne mutlu bana
Jaaamiryooo' Alıntı: @megaboz ve @Seldo teşekkürler bilgilendirdiğiniz için Genişletmek için tıkla ... İşine yaradıysa ne mutlu bana
editizm Moderatör Moderatör Katılım 25 Mar 2021 Mesajlar 563 17 Nis 2021 #22 LittleGeneral' Alıntı: After Effect templateler var bu şekilde hazır onları editleyerek böyle bir video elde edebilirsin fast opener diye geçiyor olması lazım bunların Genişletmek için tıkla ... O zaman düz mantık, Premiere Pro ya uygun fast openerlar da var sanırım. Onlara da bakıyım ben
LittleGeneral' Alıntı: After Effect templateler var bu şekilde hazır onları editleyerek böyle bir video elde edebilirsin fast opener diye geçiyor olması lazım bunların Genişletmek için tıkla ... O zaman düz mantık, Premiere Pro ya uygun fast openerlar da var sanırım. Onlara da bakıyım ben
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 17 Nis 2021 #23 Jaaamiryooo' Alıntı: O zaman düz mantık, Premiere Pro ya uygun fast openerlar da var sanırım. Onlara da bakıyım ben Genişletmek için tıkla ... Premiere Pro fast opener'larda vardır tabii
Jaaamiryooo' Alıntı: O zaman düz mantık, Premiere Pro ya uygun fast openerlar da var sanırım. Onlara da bakıyım ben Genişletmek için tıkla ... Premiere Pro fast opener'larda vardır tabii
editizm Moderatör Moderatör Katılım 25 Mar 2021 Mesajlar 563 17 Nis 2021 #24 GirayBarış123' Alıntı: Premiere Pro fast opener'larda vardır tabii Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Bu foruma bayılıyorum ya. Hepinize tek tek teşekkürler valla. Buldum Şimdilik işimi görür bunlar
GirayBarış123' Alıntı: Premiere Pro fast opener'larda vardır tabii Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Bu foruma bayılıyorum ya. Hepinize tek tek teşekkürler valla. Buldum Şimdilik işimi görür bunlar
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 17 Nis 2021 #25 Jaaamiryooo' Alıntı: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Bu foruma bayılıyorum ya. Hepinize tek tek teşekkürler valla. Buldum Şimdilik işimi görür bunlar Genişletmek için tıkla ... Mixkit mükemmel bir site!
Jaaamiryooo' Alıntı: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Bu foruma bayılıyorum ya. Hepinize tek tek teşekkürler valla. Buldum Şimdilik işimi görür bunlar Genişletmek için tıkla ... Mixkit mükemmel bir site!
editizm Moderatör Moderatör Katılım 25 Mar 2021 Mesajlar 563 17 Nis 2021 #26 GirayBarış123' Alıntı: Mixkit mükemmel bir site! Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle. Çoğu işimi buradaki templatelerle hallediyorum
GirayBarış123' Alıntı: Mixkit mükemmel bir site! Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle. Çoğu işimi buradaki templatelerle hallediyorum
editizm Moderatör Moderatör Katılım 25 Mar 2021 Mesajlar 563 17 Nis 2021 #27 @megaboz , @Seldo , @GirayBarış123 arkadaşlar sizce nasıl olmuş hızlı bir deneme. Ses görüntü ve glitch efektlerine özel ses de ekleyeceğim. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
@megaboz , @Seldo , @GirayBarış123 arkadaşlar sizce nasıl olmuş hızlı bir deneme. Ses görüntü ve glitch efektlerine özel ses de ekleyeceğim. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 17 Nis 2021 #28 Jaaamiryooo' Alıntı: @megaboz , @Seldo , @GirayBarış123 arkadaşlar sizce nasıl olmuş hızlı bir deneme. Ses görüntü ve glitch efektlerine özel ses de ekleyeceğim. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Mükemmel olmuş!
Jaaamiryooo' Alıntı: @megaboz , @Seldo , @GirayBarış123 arkadaşlar sizce nasıl olmuş hızlı bir deneme. Ses görüntü ve glitch efektlerine özel ses de ekleyeceğim. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Mükemmel olmuş!
editizm Moderatör Moderatör Katılım 25 Mar 2021 Mesajlar 563 17 Nis 2021 #29 GirayBarış123' Alıntı: Mükemmel olmuş! Genişletmek için tıkla ... Çok sağol kardeşim. Şimdi videoları ekliyorum. Buradan yine paylaşıyım istiyorum direk nasıl paylaşabilirim mesela. Video pc de benim.
GirayBarış123' Alıntı: Mükemmel olmuş! Genişletmek için tıkla ... Çok sağol kardeşim. Şimdi videoları ekliyorum. Buradan yine paylaşıyım istiyorum direk nasıl paylaşabilirim mesela. Video pc de benim.
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 17 Nis 2021 #30 Jaaamiryooo' Alıntı: Çok sağol kardeşim. Şimdi videoları ekliyorum. Buradan yine paylaşıyım istiyorum direk nasıl paylaşabilirim mesela. Video pc de benim. Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. sitesine videonu yükleyebilirsin, direk paylaşım yok diye biliyorum
Jaaamiryooo' Alıntı: Çok sağol kardeşim. Şimdi videoları ekliyorum. Buradan yine paylaşıyım istiyorum direk nasıl paylaşabilirim mesela. Video pc de benim. Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. sitesine videonu yükleyebilirsin, direk paylaşım yok diye biliyorum