Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu videodan sonra devam etmeli miyim?

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
Herkese selam. Bir süredir kurgu montaj adına daha pro nasıl olurum diye videolar izliyordum. Kendime geniş bir zaman ayırarak drone ile kendi çekmiş olduğum videoların renklerdimeleride dahil olmak üzere montajını yaptım.İzleyip eksiklerimi ve iyi yaptığım şeyleri yorumlarsanız çok sevinirim. Başlangıca göre sizce devam etmeli miyim.Hepinize çok teşekkürler.

hocam süper olmuş sadece thumbnail düzenlenebilir giray arkadaşımızın dediği gibi

Koyun Bey

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Herkese selam. Bir süredir kurgu montaj adına daha pro nasıl olurum diye videolar izliyordum. Kendime geniş bir zaman ayırarak drone ile kendi çekmiş olduğum videoların renklerdimeleride dahil olmak üzere montajını yaptım.İzleyip eksiklerimi ve iyi yaptığım şeyleri yorumlarsanız çok sevinirim. Başlangıca göre sizce devam etmeli miyim.Hepinize çok teşekkürler.

thumbail font tercihi güzel fakat thumbail in geneli kötü bu arada hocam siz bi turistik yerlerin tanıtımını yapabilirsiniz tam bu işe hazırlık gibi birşey olmuş bu video

ailen13

Üye

1.33-1.35 arasındaki efekti nasıl yapabilirim?

Ritmik geçişler başarılı. Muhtemelen elinizde farklı video olmadığı için aynılarını kullanmışsınız biraz video tekrara düşmüş ve kendinizi çektiğiniz yerleri koymuşsunuz. Bunlar zaten deneme olduğundan problem olmaz. Çekim açıları konularında kendinizi geliştirmek ve fikir almak için aşağıdaki gibi videoları izleyebilirsiniz. Mesela orman görüntülerinize yaprak ve kuş sesleri, deniz çekimlerine gemi ses efektleri ekleyerek izleyeni daha fazla videoda tutabilirsiniz :)

ailen13

Üye

onur abi lütfen rica ediyorum 1.33-1.35 arasındaki geçişi anlatır mısın

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar