Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu videodan sonra devam etmeli miyim?

Egal

Üye
Herkese selam. Bir süredir kurgu montaj adına daha pro nasıl olurum diye videolar izliyordum. Kendime geniş bir zaman ayırarak drone ile kendi çekmiş olduğum videoların renklerdimeleride dahil olmak üzere montajını yaptım.İzleyip eksiklerimi ve iyi yaptığım şeyleri yorumlarsanız çok sevinirim. Başlangıca göre sizce devam etmeli miyim.Hepinize çok teşekkürler.

sesler uyumlu olmamaış sanki fakat renklerndirmeler güzel. bence devam etmelisin

bayvonali

Üye
Ritmik geçişler başarılı. Muhtemelen elinizde farklı video olmadığı için aynılarını kullanmışsınız biraz video tekrara düşmüş ve kendinizi çektiğiniz yerleri koymuşsunuz. Bunlar zaten deneme olduğundan problem olmaz. Çekim açıları konularında kendinizi geliştirmek ve fikir almak için aşağıdaki gibi videoları izleyebilirsiniz. Mesela orman görüntülerinize yaprak ve kuş sesleri, deniz çekimlerine gemi ses efektleri ekleyerek izleyeni daha fazla videoda tutabilirsiniz :)

Oldukça güzel bir dönüt oldu teşekkürler.Dediğiniz gibi içerik azdı elimde.Yakında yeni bir videoya başlayacağım bakalım.

bayvonali

Üye
Bütün eleştirileri dikkate alarak yeni videomu yaptım.Umarım beğenirsiniz. Bu arada @Spunkram son paylaştığı videoda ki site çok güzel mutlaka göz atın.

aliya

Üye
Bütün eleştirileri dikkate alarak yeni videomu yaptım.Umarım beğenirsiniz. Bu arada @Spunkram son paylaştığı videoda ki site çok güzel mutlaka göz atın.

emeğinize sağlık kurgu, renk ve müzik seçiminiz güzel bir izlence sundu... gözüm ilk videodaki gibi bir mask transition da aramadı değil:) bir de hyperlapse ekleyerek daha da zenginleştirebilirsiniz sanırım

Son düzenleme:

bayvonali

Üye
Yeni videomu da yayınladım. Umarım beğenirsiniz.Sıkılmadan izleyeceğiniz 3 dklık bir video olduğunu düşünüyorum.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar