bu dalgalanma efekti nasıl yapılıyor mor olan efekti söylemiyorum ekrandaki dalgayı söylüyorum
E Egal Üye Katılım 5 May 2021 Mesajlar 70 1 Haz 2021 #1 bu dalgalanma efekti nasıl yapılıyor mor olan efekti söylemiyorum ekrandaki dalgayı söylüyorum
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 1 Haz 2021 #2 Egal' Alıntı: bu dalgalanma efekti nasıl yapılıyor mor olan efekti söylemiyorum ekrandaki dalgayı söylüyorum Genişletmek için tıkla ... Turbelent Displace veya Wave Warp olabilir mi? Spoyler Efekt çok güzel
Egal' Alıntı: bu dalgalanma efekti nasıl yapılıyor mor olan efekti söylemiyorum ekrandaki dalgayı söylüyorum Genişletmek için tıkla ... Turbelent Displace veya Wave Warp olabilir mi? Spoyler Efekt çok güzel
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 1 Haz 2021 #3 GirayBarış123' Alıntı: Turbelent Displace veya Wave Warp olabilir mi? Spoyler Efekt çok güzel Genişletmek için tıkla ... spoyler için efetk çok güzel
GirayBarış123' Alıntı: Turbelent Displace veya Wave Warp olabilir mi? Spoyler Efekt çok güzel Genişletmek için tıkla ... spoyler için efetk çok güzel
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 3 Haz 2021 #4 Egal' Alıntı: bu dalgalanma efekti nasıl yapılıyor mor olan efekti söylemiyorum ekrandaki dalgayı söylüyorum Genişletmek için tıkla ... afterda trublent displace ile yaparsın. videoyu başladığı yerden izle
Egal' Alıntı: bu dalgalanma efekti nasıl yapılıyor mor olan efekti söylemiyorum ekrandaki dalgayı söylüyorum Genişletmek için tıkla ... afterda trublent displace ile yaparsın. videoyu başladığı yerden izle