Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyük abiler cevaplarsa sevinirim.

merymm

Üye
Katılım
6 Ara 2021
Mesajlar
11
Merhabalar. 20 yaşındayım. Seneye üniversite sınavına girip Bilgisayar Mühendisliği gidicem. Bu sene bazı sebeplerden dolayı sınava girmiyorum. Sormak istediğim şeylere geçeyim. Seneye kadar yazılım dillerine yavaştan adım atıp öğreneyim mi? Yoksa Adobe After, Premiere ve Photoshop programlarına ve İngilizcemi geliştirmeye mi çalışayım? Seneye gittiğim zaman orda da yazılım alanında kendimi geliştiririm diye düşünüyorum. Üstelik Youtube başlama gibi bir niyetim de vardı. Çok kararsızım ya 25 26 yaşıma kadar işimi elime almış paramı kazanıp bir şeyler sahip olmak istiyorum. Az çok yardımcı veya nasihat vermek isteyen büyüklerim okursa cevaplayabilir mi?
kardeşim öncelikle seni tebrik ederim bu girişimci ve üretken ruhun için, benim sana vereceğim altın değerinde tavsiye şudur ; yazılım mı öğreniyorsun öğrendiğin konullar hakkında video yapmaya çalış, yani öğrendiklerini paylaşmaya çalış, bu seni yazılım gibi şeyleri öğrenmeye itecek, öğrendiğin şeyleri paylaşacaksın bu da seni youtube 'a itecek, youtube da seni video düzenlemeye itecek. buna ben kendi aramda ilişkilendirme diyorum. başarılarının devamını dilerim
 

D'yaebl

Üye
Katılım
14 Mar 2022
Mesajlar
5
Dostum adamın dediklerini iyice düşün sonra yaz derim. Adam diyor ki bu sektörü yalayıp yutmuş tecrübe sahibi olmuş insanlar yazsın tecrübelerini benimle paylassin. Yaşı ne kadar büyükse tecrübeleri ve bu işe verdiği zaman arttığı için daha doğru tecrübelerini paylasabilir. 14 15 yaşında çocuk ile 30 yaşında adamın tecrübeleri aynı değil. 30 yaşında adam iş başvurusu tecrübelerini falanda aktarabilir. Senin vereceğin bilgi ile onur nacinin vereceği bilginin aynı olmaması gibi. Adamın yazdığı belli ki bi kulağından girmiş diğerinden çıkmış boş boş trip mesajlar atcana yardımcı olacak cevaplar yaz. Burayı meşgul etme.
Evet söylemek istediğim buydu. Bu arada kusura bakma bana söyledin sandım sonra yorumu sildim.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar