Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çekim ve Kurgu hakkında

ekrem

Üye

Merhaba tüm çekimleri kurgusu bana ait olan bi video hakkında görüşlerinizi merak ediyorum eksiklerim hatalarım nedir yada eklemek istediğiniz şeyler nelerdir
hepinize şimdiden teşekkür ederim.

ilk eleştiriyi ben yapayım 4k 60 kare çektiğim videoları 25 kare çıktı almışım sakın siz yapmayın 60 ise 30 çıktı alın 50 ile 25 çıktı alın :)

Merhaba tüm çekimleri kurgusu bana ait olan bi video hakkında görüşlerinizi merak ediyorum eksiklerim hatalarım nedir yada eklemek istediğiniz şeyler nelerdir
hepinize şimdiden teşekkür ederim.

ilk eleştiriyi ben yapayım 4k 60 kare çektiğim videoları 25 kare çıktı almışım sakın siz yapmayın 60 ise 30 çıktı alın 50 ile 25 çıktı alın :)
kurgu güzel olmuş kamera işlerinden pek anlamam ama birşey eksik gibği yani bence daha iyi olabilirdi

biz sahne çalışmaları yaparken seyircinin modunu düşünerek genelde sakinden hareketliye geçeriz burda o ters olmuş, kameradan kaynaklı patlamalar olmuş ve renk iyi değil gibi. Kurgu bence çok güzel olmuş sadece bir hikaye dahilinde olabilirdi neyin ne olduğu anlaşılması için. Müzik olarak bence daha vurucu bişeyler seçilebilirdi anlam olarak eyvallah ama müzikalite olarak sarmadı beni tabi bu işler çok öznel işler olduğu için herkesi memnun etmek zor ben elinize sağlık diyorum şahsi fikirlerimi şöyle bırakıyorum :)

ekrem

Üye
biz sahne çalışmaları yaparken seyircinin modunu düşünerek genelde sakinden hareketliye geçeriz burda o ters olmuş, kameradan kaynaklı patlamalar olmuş ve renk iyi değil gibi. Kurgu bence çok güzel olmuş sadece bir hikaye dahilinde olabilirdi neyin ne olduğu anlaşılması için. Müzik olarak bence daha vurucu bişeyler seçilebilirdi anlam olarak eyvallah ama müzikalite olarak sarmadı beni tabi bu işler çok öznel işler olduğu için herkesi memnun etmek zor ben elinize sağlık diyorum şahsi fikirlerimi şöyle bırakıyorum :)
görüşlerin benim için çok kıymetli zamanı ayırıp değerlendiğin için çok teşekkür ederim :) sakinken harekete geçme meselesinde benim severek takip ettiğim yabancı kaynaklı bir bu işi yapan kişi var özellikle hintli ve amerikalı youtuberlarda gördüğüm şeydir videonun ilk giriş 10 yada 25 saniye arasında o video ile alakalı timelapse hyperlapse ve speedramp kullanarak sahneleri birbiri ardına koyup intro tarzı girişleri gördüm ve çok etkilendim bir çok yaptığım kurgularda bunu kullanmaya başladım çünkü izleyiciyi 1 dakikadan sonra kaybediyorsun tutmak çok zor ve tarz olarak benimsedim açıkçası :)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar