Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çekimde shutter ve fps hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dvp

Üye
Çekim yaparken bir hata yaptım geri dönüşümü var mı bilmiyorum. makinemin ayarları 25 kareydi shutter'ın da iki katı yani 50de olması gerekiyordu ama ben shutter'ı 125'lerde kullanmışım hiç farkında değildim, eve gelip görüntüleri izlediğimde kareler arası sanki atıyormuş tekliyormuş gibi acaba bunun bir çözümü var mı ? bilenleriniz yazarsa çok memnun olurum.

Spunkram

Yönetici
Yönetici
maalesef çözümü yok :/ yani motion blur azaldığı için anca motionblur efekti veren şeyler bulmak lazım rsmb diye bi efekt vardı sanırım bi denemeni öneririm.

Çekim yaparken bir hata yaptım geri dönüşümü var mı bilmiyorum. makinemin ayarları 25 kareydi shutter'ın da iki katı yani 50de olması gerekiyordu ama ben shutter'ı 125'lerde kullanmışım hiç farkında değildim, eve gelip görüntüleri izlediğimde kareler arası sanki atıyormuş tekliyormuş gibi acaba bunun bir çözümü var mı ? bilenleriniz yazarsa çok memnun olurum.
sinematik çekim yapmadıysan sıkıntı yok :)

Dvp

Üye
maalesef çözümü yok :/ yani motion blur azaldığı için anca motionblur efekti veren şeyler bulmak lazım rsmb diye bi efekt vardı sanırım bi denemeni öneririm.
ya denedim de olmuyo maalesef yani bi tık düzeltiyo ama gene de istenilen düzeyde değil. tele lens ile çektik, bi de rap klibi olduğu için direkt yüze dudaklara odaklanıyoruz o yüzden en ufak bi kayıklık bile göze çarpıyo. teşekkür ederim gene de yardımın için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar