Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Çıktı alırken program hata veriyor

Siridyum

Üye
Projemde Spunkram libray'den kullandığım 8 adet yazı efekti ve 3 adet de sosyal medya efekti var. Çıktı alırken ilk önce projem %30'larda dondu ve program hata verdi tekrar denediğimde ise sistem yeniden başladı. Daha sonra efektlerin süresi azaltınca bu sefer %60'lara geldiğinde aynı şeyler tekrar oldu. Efektleri kaldırınca rahatlıkla çıktı alabiliyorum fakat daha öncesinde ben projelerimde aynı yazı ve sosyal medya efektlerini daha fazla ve hatta geçiş efektleride kullanamma rağmen hiç böyle olmamıştı şimdi daha az kullanmama rağmen böyle oluyor. Çözümünü bilen/bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Bu arada sistemim:
Ekran kartı:3060 ti
İşlemci: AMD R5 5600x
Ram: 32 gb 3600 MHz
Windows sürümü: 11

Merhaba ben ve bir arkadaşımda bu hatayı alıyoruz. Bilgisayarlar Mac mini M4 ve Macbook M3 Pro. Lütfen biri yardımcı olsun Onur duy sesimizi işler aksadı kaldı kovulacağız. :ROFLMAO:

megaboz

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
dostum bende efektleri kullanırken çıktı hatası alıyorum render bitmiyor. ama geçiş efektlerini silince düzeliyor. efektleri değiştirirseniz düzelecektir.

Siridyum

Üye
dostum bende efektleri kullanırken çıktı hatası alıyorum render bitmiyor. ama geçiş efektlerini silince düzeliyor. efektleri değiştirirseniz düzelecektir.
Hocam efekt olarak dedigim gibi sosyal medya ve yazi efektleri var. Efektlerin sayisini da azalttim, baska efektde kullandim hatta GPU dan degil CPU dan render denedim fakat sonuc %60 larda degilde yuzde %90 larda kapanmakla sonuclandi.

megaboz

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
premiere composer eklentisinden dene olacaktır. sosyal medya ları da hazır video olarak hazırla. başka türlü düzelmez. yada şöyle dene. tüm efektleri silerek düz bi render al. hak vereceksin.

Siridyum

Üye
premiere composer eklentisinden dene olacaktır. sosyal medya ları da hazır video olarak hazırla. başka türlü düzelmez. yada şöyle dene. tüm efektleri silerek düz bi render al. hak vereceksin.
Hocam ilk basta dedigim gibi efektleri kaldirinca render alabiliyorum sıkıntı yok ama daha oncesinde daha fazla efekt kullanmama ragmen hic boyle olmamisti simdi basit efektler haricinde ne yaparsam olmuyor. Suan pcyi kapattim ama yarin ilk isim eski surum yukleyip birde oradan deneyecegim belki sürümden kaynakli olabilir.

Siridyum

Üye
Premier'i 24 versiyonuna getirdim bütün sürümleri denedim yine aynı hatayı aldım ama 23 versiyonunu yükleyince sıkıntısız render alabildim. Benimle aynı sorunu yasayanlar bu şekilde çözebilirler.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar