cortanayı açıyorum cortana bölgenizi sunulmuyor diyor ve kapatığımda kapanmıyor
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 14 Nis 2021 #1 cortanayı açıyorum cortana bölgenizi sunulmuyor diyor ve kapatığımda kapanmıyor Ekli dosyalar Screenshot (88)_LI.jpg 611.1 KB · Görüntüleme: 6
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 14 Nis 2021 #2 neararsan' Alıntı: cortanayı açıyorum cortana bölgenizi sunulmuyor diyor ve kapatığımda kapanmıyor Genişletmek için tıkla ... cortana türkiyede yok diye biliyorum kapattığında kapanmıyorsa ctrl+shift+esc yap çıkan sekmede cortanayı seçip görevi sonlandır de
neararsan' Alıntı: cortanayı açıyorum cortana bölgenizi sunulmuyor diyor ve kapatığımda kapanmıyor Genişletmek için tıkla ... cortana türkiyede yok diye biliyorum kapattığında kapanmıyorsa ctrl+shift+esc yap çıkan sekmede cortanayı seçip görevi sonlandır de
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 14 Nis 2021 #3 GirayBarış123' Alıntı: cortana türkiyede yok diye biliyorum kapattığında kapanmıyorsa ctrl+shift+esc yap çıkan sekmede cortanayı seçip görevi sonlandır de Genişletmek için tıkla ... tmm
GirayBarış123' Alıntı: cortana türkiyede yok diye biliyorum kapattığında kapanmıyorsa ctrl+shift+esc yap çıkan sekmede cortanayı seçip görevi sonlandır de Genişletmek için tıkla ... tmm