Eleştirileri bekliyorum :D
SytheX Üye Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 2 Web sitesi www.fiverr.com 15 Nis 2022 #1 Eleştirileri bekliyorum
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 15 Nis 2022 #2 SytheX' Alıntı: Eleştirileri bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Bu FragMovie değil aslında, CS-GO Edit. Güzel ve smooth olmuş.
SytheX' Alıntı: Eleştirileri bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Bu FragMovie değil aslında, CS-GO Edit. Güzel ve smooth olmuş.
SytheX Üye Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 2 Web sitesi www.fiverr.com 15 Nis 2022 #3 DaffyGraphic' Alıntı: Bu FragMovie değil aslında, CS-GO Edit. Güzel ve smooth olmuş. Genişletmek için tıkla ... demo üzerinden alınan kayıtla yapılan editlere fragmovie deniyor genelde ama kullanım farkı olabilir tam emin değilim .D
DaffyGraphic' Alıntı: Bu FragMovie değil aslında, CS-GO Edit. Güzel ve smooth olmuş. Genişletmek için tıkla ... demo üzerinden alınan kayıtla yapılan editlere fragmovie deniyor genelde ama kullanım farkı olabilir tam emin değilim .D
B br1ght Üye Katılım 16 Nis 2022 Mesajlar 1 16 Nis 2022 #4 Kliplerin renklerinde oynama yapıp daha canlı bi görüntü oluşturursan ve vuruş olan yerlere ufak da olsa bi efekt eklersen daha hoş olacaktır
Kliplerin renklerinde oynama yapıp daha canlı bi görüntü oluşturursan ve vuruş olan yerlere ufak da olsa bi efekt eklersen daha hoş olacaktır
A Acrop Üye Katılım 30 May 2022 Mesajlar 2 30 May 2022 #5 DaffyGraphic' Alıntı: Bu FragMovie değil aslında, CS-GO Edit. Güzel ve smooth olmuş. Genişletmek için tıkla ... kanka sende HLAE ile 3 parçaya ayrılmış bir clip varsa ata bilir misin edit için ?
DaffyGraphic' Alıntı: Bu FragMovie değil aslında, CS-GO Edit. Güzel ve smooth olmuş. Genişletmek için tıkla ... kanka sende HLAE ile 3 parçaya ayrılmış bir clip varsa ata bilir misin edit için ?
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 31 May 2022 #6 Acrop' Alıntı: kanka sende HLAE ile 3 parçaya ayrılmış bir clip varsa ata bilir misin edit için ? Genişletmek için tıkla ... Maalesef be kankam, youtube üzerinde oluyor, bir araştırayım. Şu videonun klipleri, videonun açıklama kısmında: Açıklamadaki link: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Acrop' Alıntı: kanka sende HLAE ile 3 parçaya ayrılmış bir clip varsa ata bilir misin edit için ? Genişletmek için tıkla ... Maalesef be kankam, youtube üzerinde oluyor, bir araştırayım. Şu videonun klipleri, videonun açıklama kısmında: Açıklamadaki link: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
barsc Üye Katılım 19 Ara 2020 Mesajlar 2 31 May 2022 #7 Üstteki arkadaşın da dediği gibi renklerle oynasaydın çok daha iyi olurdu ama böyle de gayet sade ve güzel.
Üstteki arkadaşın da dediği gibi renklerle oynasaydın çok daha iyi olurdu ama böyle de gayet sade ve güzel.