Da Vinci Resolve İndirecem sistem görselde sizce yeterli mi?
AstenG Üye Katılım 4 May 2021 Mesajlar 64 23 May 2021 #1 Da Vinci Resolve İndirecem sistem görselde sizce yeterli mi?
mert Üye Katılım 19 Kas 2020 Mesajlar 71 23 May 2021 #2 kaynak: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. dostum sadece davinci değil o pc ile işler senin için biraz zor olabilir
kaynak: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. dostum sadece davinci değil o pc ile işler senin için biraz zor olabilir
AstenG Üye Katılım 4 May 2021 Mesajlar 64 23 May 2021 #4 ya zaten laptop çok bir şey beklemiyordum ama dedim belki
berat_ahmet Üye Katılım 26 Nis 2021 Mesajlar 562 Web sitesi www.youtube.com 24 May 2021 #5 illaki video düzenleyeceğim diyorsan movavi vide editor plus 2020 veya premiere pro cs4 (belki cs6) kullanabilirsin benim laptobum da aşşağı yukarı seninki ile benzer donanıma sahip olduğu için movavi kullanıyorum Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
illaki video düzenleyeceğim diyorsan movavi vide editor plus 2020 veya premiere pro cs4 (belki cs6) kullanabilirsin benim laptobum da aşşağı yukarı seninki ile benzer donanıma sahip olduğu için movavi kullanıyorum Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 24 May 2021 #6 AstenG' Alıntı: Da Vinci Resolve İndirecem sistem görselde sizce yeterli mi? Ekli dosyayı görüntüle 1970 Genişletmek için tıkla ... Eski versiyonları varsa kurabilirsin ama bunlarla 17 sürümü imkansız yüklenmez bile
AstenG' Alıntı: Da Vinci Resolve İndirecem sistem görselde sizce yeterli mi? Ekli dosyayı görüntüle 1970 Genişletmek için tıkla ... Eski versiyonları varsa kurabilirsin ama bunlarla 17 sürümü imkansız yüklenmez bile
berat_ahmet Üye Katılım 26 Nis 2021 Mesajlar 562 Web sitesi www.youtube.com 24 May 2021 #7 GirayBarış123' Alıntı: Eski versiyonları varsa kurabilirsin ama bunlarla 17 sürümü imkansız yüklenmez bile Genişletmek için tıkla ... Aynen, yanlış bilmiyorsam minimum 7. nesil intel (veya eş değerdeki bir AMD)istiyor
GirayBarış123' Alıntı: Eski versiyonları varsa kurabilirsin ama bunlarla 17 sürümü imkansız yüklenmez bile Genişletmek için tıkla ... Aynen, yanlış bilmiyorsam minimum 7. nesil intel (veya eş değerdeki bir AMD)istiyor