Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Dikey videolar için hazır geçiş efekleri nasıl bulunur?

Katılım
12 Kas 2022
Mesajlar
2
Herkese selamlar arakdaşlar.
Birkaç gündür kafa patlattığım fakat bir türlü beceremediğim konu üzerine tavsiyelerinize çok ihtiyacım var bildiğiniz ne varsa lütfen yönlendirin beni.

Şimdi videolar hazırlıyorum ve bu işlerde yeniyim haliyle kendim efekler yapmak yerine internetten hazır video efekleri indirip üzerine kendim bir takım ayarlar veriyorum. Ancak son işim gereğince dikay videolar üzerinde çalışırken dope efekleri vermek istediğimde ciddi sıkıntılar yaşamaya başladığım envato kullanıyorum buradan indirdiğim geçiş efekleri dikey videolar için bi türlü doğru düzgün ayarlanmıyor efektin çoğu çöp oluyor geçişte stabilize olmuyor profesyonelliği gidiyor ee bende harıl harıl araştırıyorum dikey videolara göre ne efekler verilir hiçbirşey bulamadım doğru düzgün.
Bu konularda tecrübeli arkadaşlardan destek istiyorum dikey videolara çeşitli translation efeklerini nerelerden bulabilirim projeler üzerinde çeşitli ayarları nasıl yaparım isteğe göre burayada atabilirim ama neye nasıl müdaha edeceğimi anlayamadım bi türlü?
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar