Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Discord Suçsuz Ban

rufff2

Üye
merhabalar benim discord hesabıma dün birisi giriş yapmış ve ne kadar sunucu varsa ne kadar insan varsa hepsine everyone ve spam şeklinde bir sürü discord nitro yazısı falan yapmış ve ben onur naci öztürkler sunucusundan bu sebepten dolayı banlandım rica ederim banımı kaldırır mısınız? Subberz Adlı Moderatör Banladı Arkadaş İsteği Gönderdim Olayı Anlatmak İçin. Lütfen İlgilenin

MertKing

Üye
merhabalar benim discord hesabıma dün birisi giriş yapmış ve ne kadar sunucu varsa ne kadar insan varsa hepsine everyone ve spam şeklinde bir sürü discord nitro yazısı falan yapmış ve ben onur naci öztürkler sunucusundan bu sebepten dolayı banlandım rica ederim banımı kaldırır mısınız? Subberz Adlı Moderatör Banladı Arkadaş İsteği Gönderdim Olayı Anlatmak İçin. Lütfen İlgilenin
1; Öncelikle kanıtları at. SS Vs.

2; Discord'un kendi koruması var. Başka İp'den Discord hesabına giriş yapıldığı zaman Email adresine mesaj gönderiliyor ve bunu onlaylamazsan başka birisi Dc hesabına giremiyor.
Hadi diyelim ki Discord hesabın hacklenseydi E-mail hesabının'da bu doğrultuda hacklenmesi gerekir. Dc hesabına başka adresten girildiği zaman dediğim gibi E-mail adresine İp sorgusu gönderiliyor ve sen onay vermediğin sürece başka birisi Dc hesabına giremiyor.

Birde moderatörlere suç atma. Suç sende ve muhtemelen Banın açılmayacak. Başka insanları kandırmaya çalış kolay gelsin. O kadar insan vardı da şansa bak ki senin hem E-mail hemde Dc'ni hacklemişler vay canına... Elinde Delil yok , yalan var hayla birde gelmiş forumu meşgul ediyorsun. Başka kapıya.

rufff2

Üye

2; Discord'un kendi koruması var. Başka İp'den Discord hesabına giriş yapıldığı zaman Email adresine mesaj gönderiliyor ve bunu onlaylamazsan başka birisi Dc hesabına giremiyor.
Hadi diyelim ki Discord hesabın hacklenseydi E-mail hesabının'da bu doğrultuda hacklenmesi gerekir. Dc hesabına başka adresten girildiği zaman dediğim gibi E-mail adresine İp sorgusu gönderiliyor ve sen onay vermediğin sürece başka birisi Dc hesabına giremiyor.

Birde moderatörlere suç atma. Suç sende ve muhtemelen Banın açılmayacak. Başka insanları kandırmaya çalış kolay gelsin. O kadar insan vardı da şansa bak ki senin hem E-mail hemde Dc'ni hacklemişler vay canına... Elinde Delil yok , yalan var hayla birde gelmiş forumu meşgul ediyorsun. Başka kapıya.
Pardon da Bunu Neye Dayanarak Söylüyorsun? 1. si Moderatörlere Suç Atmıyorum Banlayan Kişiye Kendimi Anlatmaya Çalışıyorum. 2.si O kadar insan vardı senin mailini hacklemişler diyorsun ne alaka? 3. sü Daha ss leri görmediğin halde delil yok diyosun yalan vs. diyorsun. Bence bu çocukça şeyleri bırakıp gerçekten olan bişeyin peşine düşmelisin, forumlara gidipte yok forumu meşgul ediyorsun başka kapıya falan demeye de hakkın yok ayrıca.

Pardon da Bunu Neye Dayanarak Söylüyorsun? 1. si Moderatörlere Suç Atmıyorum Banlayan Kişiye Kendimi Anlatmaya Çalışıyorum. 2.si O kadar insan vardı senin mailini hacklemişler diyorsun ne alaka? 3. sü Daha ss leri görmediğin halde delil yok diyosun yalan vs. diyorsun. Bence bu çocukça şeyleri bırakıp gerçekten olan bişeyin peşine düşmelisin, forumlara gidipte yok forumu meşgul ediyorsun başka kapıya falan demeye de hakkın yok ayrıca.
@MertKing doğru söylemiş. Farklı İp' den giren ve şifreni bilen birisi girdiğinde mailine doğrulama gelir. Buna cevap bile verememişsin.

rufff2

Üye

Zaten herhangi bir kanıt da atmamışsın.
Buraya atma ihtiyacı duymuyorum, Moderatörlerden birisine ulaşabilsem ona atarım zaten

MertKing

Üye
gmail içerisinde bununla alakalı hiçbir şey yok. fakat şifremi ben hiçbir zaman hiçbir kimseye vermem. versem bile seninde dediğin gibi bana mail gelmesi gerekirdi. bu nasıl olabilir ?

Off uğraştırma dur deneyeyim. Kim olursa olsun böyle bir uyarı veriyor farkı ip adresinden bağlanınca. Seni banlayan haklı insanlara boş sözler sarf etme. Evet tek sana denk geldi bu durum ve milyonlarca kişi içinden sadece senin hesabına giriş yapabildiler. Öyle şanssızsın ki Discord'un koruması sadece senin Discord hesabını koruyamadı ve böyle uyarı veremedi değil mi?

Son düzenleme:

santiago

Üye
1630597054444.png

Kanka şöyle bir mail olması gerekiyor. Bunu at diyor üstteki arkadaşlar.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar