Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dönüşme efektini nasıl yaparım ?

sairiso

Üye
Bir yazıya veya videoya geçiş efekti vermek için yazının kelebeklere dönüşmesini istiyorum fakat yapamadım.

Denediğim yollar
Shatter efekti verip shape kısmını custom yapıp bir kelebek fotoğrafı yükledim fakat başarısız oldu.

Laxeux

Yönetici
Yönetici
Web sitesi
instagram.com
biraz araştırma yaptım ama ne bi tutorial bulabildim ne de dediğine yakın bir şey. Partiküllerin her birini nasıl kelebek yaparsın bilmiyorum ama tüm partikülleri tek bir kelebek yapabilirsin. Çok da zor bir şey değil tek ihtiyacın olan 3D kelebek obj.'si, bunu daha sonra particuların emitter kısmından emitter type yerinden obj model'e tıkladıktan sonra seçeceksin. Hemen partiküllerin kelebek gibi olduğunu görürsün zaten sonrası animasyona kalır o da senin yaratıcılığın

sairiso

Üye
biraz araştırma yaptım ama ne bi tutorial bulabildim ne de dediğine yakın bir şey. Partiküllerin her birini nasıl kelebek yaparsın bilmiyorum ama tüm partikülleri tek bir kelebek yapabilirsin. Çok da zor bir şey değil tek ihtiyacın olan 3D kelebek obj.'si, bunu daha sonra particuların emitter kısmından emitter type yerinden obj model'e tıkladıktan sonra seçeceksin. Hemen partiküllerin kelebek gibi olduğunu görürsün zaten sonrası animasyona kalır o da senin yaratıcılığın
Hocam yardımınız için teşekkür ederim fakat yapamadım.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar