arkadaslar premıre proya atmaya calıstım boyle dıyor bazılarınıda alıyor ama anlamadım
P promil01 Üye Katılım 13 May 2021 Mesajlar 3 15 May 2021 #1 arkadaslar premıre proya atmaya calıstım boyle dıyor bazılarınıda alıyor ama anlamadım Ekli dosyalar 2021.05.15-23.52.png 176.4 KB · Görüntüleme: 4
editizm Moderatör Moderatör Katılım 25 Mar 2021 Mesajlar 563 15 May 2021 #2 Hata veren dosyaları Paint ile aç. Paint ile açtığın o fotoğrafı farklı bir isimle kaydet. Bu işlemden sonra herhangi bir hata almazsın
Hata veren dosyaları Paint ile aç. Paint ile açtığın o fotoğrafı farklı bir isimle kaydet. Bu işlemden sonra herhangi bir hata almazsın
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 16 May 2021 #3 Jaaamiryooo' Alıntı: Hata veren dosyaları Paint ile aç. Paint ile açtığın o fotoğrafı farklı bir isimle kaydet. Bu işlemden sonra herhangi bir hata almazsın Genişletmek için tıkla ... Eğer videoysa herhangi bir çeviriciden çevirebilirsin
Jaaamiryooo' Alıntı: Hata veren dosyaları Paint ile aç. Paint ile açtığın o fotoğrafı farklı bir isimle kaydet. Bu işlemden sonra herhangi bir hata almazsın Genişletmek için tıkla ... Eğer videoysa herhangi bir çeviriciden çevirebilirsin