Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

DSLR kamera önerisi

alibudak33

Üye
Merhaba Youtube ve Twich de aktif olarak yayın yapmaktayım c922 kameram yeterli fakat daha kaliteli yayınlar yapmak istiyorum elraen gibi arka plan flu bir şekilde... 5 bin tl bütcem var bana önerebileceginiz lens ile beraber bir kamera varmı çok zorlasam 6 bin yaparım bütceyi yeterki kaliteli olsun ayrıca kanalımda video girişlerini bu dslr kamera ile yapmak istiyorum oyun kanalı olmama rağmen bu benim için önemli bakmak isterseniz kanalım = önerilerinizi bekliyorum ayrıca şimdiye kadar araştırdığım en fiyat performans ürünü;

Olympus M10 Mark III 14-42 mm + 40-150 mm lenslerle 5200 tl​

SONY A6300 BODY VE KİT LENS İLE BERABER 6200 TL DENK GELİYOR
ELRAEN CANON 800D KULLANIYOR BODY ŞEKLİNDE 800D 4200 TL VAR AMA LENS BULMAM GEREKİYOR
CANON M50 KİT LENS TRİPOT VLOGGER KİT İLE BERABER 6000TL
önerilerinizi bekliyorum ...

megaboz

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Yazdığın makinalar olabilir ama tavsiyem en son yazdığın canon m50 den yana olacaktır. Ben şahsen onu kullanıyorum çok memnunum. Hem yeni serisi çıktı mark II olarak ona da bakabilirsin. Hem usb ile obs ye de bağlanabiliyor.

Ayrıca a6300 de olabilir.

Unutmaman gereken ışık kaynağının da iyi olması gerekiyor, ışıkta önemli bir sorunsal.

alibudak33

Üye
Yazdığın makinalar olabilir ama tavsiyem en son yazdığın canon m50 den yana olacaktır. Ben şahsen onu kullanıyorum çok memnunum. Hem yeni serisi çıktı mark II olarak ona da bakabilirsin. Hem usb ile obs ye de bağlanabiliyor.

Ayrıca a6300 de olabilir.

Unutmaman gereken ışık kaynağının da iyi olması gerekiyor, ışıkta önemli bir sorunsal.
Cevapladığınız için teşekkürler bütce sınırlı olduğu için m50 yi kitlens ile kullanmam gerekecek lens alacak param kalmıyor şimdi ekte bir fotoğraf paylaşacağım benim için önemli olan o alan derinligini yaratacak lens. m50 kitlens ile bu fotoğraftaki gibi alan derinliği yapabilirsem hemen alırım ışık konusunda problem yok ring lıght var c922 bile çok iyi iş yapıyor telifalan.jpgyapar derseniz alırım tabiki

megaboz

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Cevapladığınız için teşekkürler bütce sınırlı olduğu için m50 yi kitlens ile kullanmam gerekecek lens alacak param kalmıyor şimdi ekte bir fotoğraf paylaşacağım benim için önemli olan o alan derinligini yaratacak lens. m50 kitlens ile bu fotoğraftaki gibi alan derinliği yapabilirsem hemen alırım ışık konusunda problem yok ring lıght var c922 bile çok iyi iş yapıyor Ekli dosyayı görüntüle 1968yapar derseniz alırım tabiki
Rica ederim kardeşim, eklediğin fotoğrafta ki Mehmet abiyi biliyorum, bu kişi M50 kullanırken lens olarak farklı lens kullanıyordu. Yani kit lens ile bunu elde edemezsin. Başka lens gerekecektir. :)

alibudak33

Üye
Rica ederim kardeşim, eklediğin fotoğrafta ki Mehmet abiyi biliyorum, bu kişi M50 kullanırken lens olarak farklı lens kullanıyordu. Yani kit lens ile bunu elde edemezsin. Başka lens gerekecektir. :)
işte konuyu açmamında en büyük nedeni o başka lensin hangi lens olduğunu öğrenmek istemem :)

erkanturan

Üye
işte konuyu açmamında en büyük nedeni o başka lensin hangi lens olduğunu öğrenmek istemem :)
Böyle bir görüntü için Canon 50 mm 1.8f kullanabilirsin o istediğin bu arka planı verecektir. 2. eli bir ara 500 tl civarlarındaydı şu an bilmiyorum.

Tabi bir de arka plan ile mesafen de önemli ne kadar uzak olur ise o kadar fluya düşer.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar