Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Edit konusunda yardımınız gerekiyor

samyazazel

Üye
Merhabalar ben küçük yaşlardan beri video editliyorum ve edit programlarına aşinayım, 1 haftadır bu konuya yoğunluk veriyorum ama şuan ki tek tecrübem aşinalık ilk başta yapmaya başladım yukarıda gördüğünüz gibi, sonradan geçtim lakin Premier Pro beni tatmin etmiyor, after effects ile bu şekildeedit yapmak istiyorum, çünkü after effectste daha akıcı ve güzel editler ve geçişler yapılabildiğini düşünüyorum, ancak ben yaptığım edit tarzının adını dahi bilmiyorum, bana bu konuda biraz yardımcı olur musunuz rica etsem, bu tarz edit yapmayı after effectste öğrenmek için ne yapmalıyım, ne diye aratmam gerekir anlatırsanız. Bağlantılara tıklayarak videolara gidebilirsiniz.

grrsum

Üye
youtube tan bence ılk basta after effectsin kısayol tuslarını ogren sonra tutorıaller ızle mesela bende tutorıal cekıyorum

Kennedy

Moderatör
Moderatör
youtube tan bence ılk basta after effectsin kısayol tuslarını ogren sonra tutorıaller ızle mesela bende tutorıal cekıyorum
söylediklerimi yanlış anlamanı istemem ama tutorial çekmek için önce kendin bir şeyler bilmen gerekmiyor mu?

Kennedy

Moderatör
Moderatör
rica etsem siz yardımcı olur musunuz
ne istiyorsun tam olarak? AE öğrenmen için tutorial izlemen gerekiyor evet, parça parça öğreneceksin merak ettiğin şeyleri sonra bütün bi parça haline gelecek zamanla bunu merak ediyorsan eğer.

samyazazel

Üye
ne istiyorsun tam olarak? AE öğrenmen için tutorial izlemen gerekiyor evet, parça parça öğreneceksin merak ettiğin şeyleri sonra bütün bi parça haline gelecek zamanla bunu merak ediyorsan eğer.
merak ettiğim şeyleri yazmıştım, bağlantılara tıklayarak edit tarzıma bakıp, bana hangi edit tarzını kullandığımı söylerseniz ve bana sizin de yararlı bulduğunuz ingilizce türkçe farketmez bir kanal önerir misiniz. Edit yapmayı az çok biliyorum ancak hangi tarzı kullandığımı bilmiyorum adını bilmiyorum ve bu yüzden o edit tarzını aratıp kendimi geliştiremiyorum.

Kennedy

Moderatör
Moderatör
merak ettiğim şeyleri yazmıştım, bağlantılara tıklayarak edit tarzıma bakıp, bana hangi edit tarzını kullandığımı söylerseniz ve bana sizin de yararlı bulduğunuz ingilizce türkçe farketmez bir kanal önerir misiniz. Edit yapmayı az çok biliyorum ancak hangi tarzı kullandığımı bilmiyorum adını bilmiyorum ve bu yüzden o edit tarzını aratıp kendimi geliştiremiyorum.
çok detaylı bi konu dediğim gibi edit tarzından önce parça parça öğrenmen gereken şeyler var, ilk linkteki videoyu izledim en başta audio seçimin çok yanlış olmuş basslarla alakan yok bassları kaçırmamayı öğren en başta, daha sonrasında geçişler için kullandığın ne ise (ae'de blurmocurves kullanmanı öneririm) onu geliştirmen gerekiyor, geçişlerin için ayrıca graph tutorial izlemen gerekiyor (bu da ae kullanıyorsan eğer) text transition geliştirmen gerekiyor direkt böyle aratıp tutorial izleyebilirsin çok amatör, kalitesiz duruyor. Şimdilik bunların üstünde dur birazcık.

Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar