Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Editimi ve kanalımı eleştirin.

Harnawala

Üye
Öncelikle herkese merhaba. Forumda youtube linki paylaşmak mümkün mü bilmiyorum eğer yasaksa mod arkadaşlar konuyu silebilir

yaptığım edit bu videonun başında mevcut. Kendimi geliştirebilmem için sizin yorumlarınıza ihtiyacım var.
Sizce kanalımdaki kapaklar ve editler nasıl? Değerlendirirseniz sevinirim :)

Öncelikle herkese merhaba. Forumda youtube linki paylaşmak mümkün mü bilmiyorum eğer yasaksa mod arkadaşlar konuyu silebilir

yaptığım edit bu videonun başında mevcut. Kendimi geliştirebilmem için sizin yorumlarınıza ihtiyacım var.
kapak fotoları iyi ama bazı kapak fotolarındaki emojiler absürt durmuş bence, mesela herkes bot demişsin, oraya emoji yerine ! işareti Koyabilirdin, banner i geliştirebilirsin, banner deki noktacıkların yanına adını, sosyal medyalarını vs. ekleyebilirsin, edit biraz sıkıyor, yani insanı orada 13 dk tutman lzm, o yüzden efekt vs. bir şeyler koyabilirsin

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör

bannerini değişebilirsin , ve videoların sıkıcı biraz ben 20-30 saniye izledim sıkıldım yapıyorsan 30snlik video yap ama kaliteli olsun herkes tekrar tekrar izlemek istesin kaliteli olsun demek istediğim anlatabildiysem ne mutlu bana

Videonun başında yaptığın editte ritmin vurduğu kısımlar da (yani senin sahne değiştirdiğin kısımlar) daha net belli olan sarsıntı, zoom vb. geçiş efektleri koyabilirsin. O efektlerin altına da Spunkram SFX den bir kaç tane geçiş sesi bulup koyarsan edit daha etkili olur.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar