Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nasıl bir video arıyorsun uzun videolar değil de kısa videolar için pexels i kullanabilirsin ücretsizdir uzun videoları ben youtube dan indirip onun üzerinde deneme yapıyorum
nasıl bir video arıyorsun uzun videolar değil de kısa videolar için pexels i kullanabilirsin ücretsizdir uzun videoları ben youtube dan indirip onun üzerinde deneme yapıyorum
En basit yöntem unlost, berkriptepe gibi yayıncıların valorant, cs:go maçını obs'den kayıt almak ve daha sonrasında bu videoyu editlemek. Ben kendimi geliştirmek için kullandım ve gayet işime yaradı.
Pexels'te ücretsiz kısa videolar bulabilirsin. Pixabay'da da ücretsiz kısa klipler var. youtube videosu tarzı bir edit yapmak istiyorsan bi konu belirleyip o konuyla ilgili fotoğraf ve internette paylaşılan videoları indirebilirsin. eğer istersen kendin ekran kaydı da yapabilirsin.
Arkadaşların da dediği gibi sitelerden yararlanabilirsin. Twtich de oyun oynayan çok fazla insan var popüler olsun olmasın bunların kayıtlarını al editle sonra bir yerde paylaş videolar bayağı izlenirse o yayıncıya mail atip editörün olabilirim gibisinden mesajlar gönder.
En basit yöntem unlost, berkriptepe gibi yayıncıların valorant, cs:go maçını obs'den kayıt almak ve daha sonrasında bu videoyu editlemek. Ben kendimi geliştirmek için kullandım ve gayet işime yaradı.
En basit yöntem unlost, berkriptepe gibi yayıncıların valorant, cs:go maçını obs'den kayıt almak ve daha sonrasında bu videoyu editlemek. Ben kendimi geliştirmek için kullandım ve gayet işime